DHCH 2018
Image default
Bedrijven

Presentatiemap laten drukken

Er zijn mensen die vooraanstaand zijn in de maatschappij en vaak verschillende plekken bezoeken voor het houden van presentaties. Zo iemand zou je een mooie presentatiemap cadeau drukken kunnen doen en deze zelf laten drukken. Het laten drukken van een presentatiemap is iets wat heel speciaal is en wat men zeker zou kunnen waarderen. De presentatie map welke je hebt laten drukken, maakt de persoon speciaal en is zeker ook een uniek cadeau.

Ontwerp voor het laten drukken van een presentatiemap

Natuurlijk wil je voor de presentatiemap die je laat bedrukken een speciaal en uniek ontwerp hebben. Tenslotte ken jij degene voor wie je de presentatie map wil laten bedrukken het best en weet je ook welk ontwerp het beste bij degene zou passen. Je kunt daarom je eigen ontwerp maken in de online ontwerptool of je kunt ook de stansmestekening downloaden als je over een eigen software beschikt. Ga lekker aan de slag en ontwerp je eigen idee voor het laten drukken van een presentatiemap.

Bedrukken van je eigen presentatiemap in vijf eenvoudige stappen

Je kunt je presentatie map welke je graag wilt bedrukken in vijf stappen doen. De vijf stappen welke je moet volgen zijn het kiezen verpakkingsmateriaal welke het beste bij jou past en selecteer de uitvoering en maat welke jij nodig hebt. Afhankelijk van de bedrukking, de afwerking en de aantallen, kun je meteen de prijs zien. Maak je eigen unieke ontwerp door gebruik te maken van de online ontwerptool of je eigen software. Laad je ontwerp op en reken af, waarna jouw productie meteen wordt op gestart

 

Contact opnemen over het bedrukken van de presentatiemap 

Je kunt contact met ons opnemen indien je wat hulp nodig hebt bij het laten drukken van jouw presentatiemap. We helpen en begeleiden je graag, zodat jouw bedrukte presentatiemap een succes wordt. Je kunt ons telefonisch contacten, maar je kunt ons ook een mail sturen.