Kinder AED cursus volgen?

Dhch2018

Wij horen wel eens dat geïnteresseerden zich afvragen of hun kinder AED cursus wel wordt vergoed. Wij hebben de mogelijkheid alhier een respons te geven zodat het voor niemand een verassing is hoeveel u moet betalen. Wist u niet dat er zo’n transparante instructeur bestond? Dan weet u dat nu gelukkig door het lezen van onze blog! Het is namelijk zo dat wanneer u een AED cursus volgt, u aan uw zorgverzekeraar kunt vragen om de kosten te vergoeden. Of althans gedeeltelijk, zodat u niet alleen opdraait voor de kosten. Dat u zich inzet voor de volksgezondheid mag immers wel beloond worden met een vergoeding van uw zsorgverzekeraar. Een paar jaar geleden werden EHBO cursussen nog wel gedeclareerd bij de zorgverzekering. Daarentegen is dat niet voortdurend het geval en kwamen cursisten in die tijd thuis van een koude kermis. Vaak zien mensen door de bomen het bos niet meer en is het lastig om het overzicht te bewaren.

De instructeurs besteden extra aandacht aan uw AED cursus

De komende tijd besteden wij extra aandacht aan de cursisten die niet alle kosten uit eigen zak kunnen ophoesten wanneer ze een cursus willen volgen. U kunt de kosten op deze website in een overzicht met de kosten die het volgen van een cursus reanimeren met zich mee brengt. Wij vernemen dat het gewenst is om duidelijkheid te krijgen wanneer u start aan zo’n leerprogramma.

Meer weten over de kosten van een AED cursus?

Wilt u zich beter kunnen voorstellen over hoeveel het u kost voor het deelnemen aan een professionele AED cursus? Af en toe zijn er open dagen waar u naar toe kunt wanneer u meer wilt weten over het redden van levens, kom gerust eens langs!

1 gedachte over “Kinder AED cursus volgen?”

Geef een antwoord