DHCH 2018
Image default
Auto’s en Motoren

Maak gebruik van de groeiende leasemarkt

Gebruik maken van een auto via een leasecontract wordt steeds populairder en het aantal lease auto’s is opnieuw toegenomen afgelopen jaar. Het aantal lease auto’s in 2015 bedroeg maar liefst 755.000. Het gebruik van een “auto van de zaak” is al langere tijd een gewoonte en wordt door veel werkgevers aangeboden, maar de laatste tijd wordt ook private lease steeds gewilder. Dus niet alleen bedrijven of ondernemers, maar ook particulieren maken gebruik van de groeiende leasemarkt en het ruime aanbod aan leasemaatschappijen en automodellen.

Leasen of kopen?

Hoewel veel mensen niet bekend zijn met de procedure en kosten om een auto te leasen, of hier sceptisch over zijn, kan een lease auto toch goedkoper uitvallen en een aantal voordelen hebben ten opzichte van een gekochte auto. Als je een auto wilt kopen is dat een grote investering waar velen lang voor moeten sparen. En dan ben je er nog niet. Als er iets kapot gaat aan de auto of een onderdeel vervangen moet worden kan dit al snel hoog in de kosten lopen. Ook de (verplichte) periodieke onderhoudsbeurten kosten geld. Bij een lease auto zijn vrijwel al deze bijkomende kosten inbegrepen in een vast maandelijks bedrag. Je hebt dus helder inzicht in je uitgaven en een hoge, flexibele mobiliteit. 

Profiteer van zorgeloos rijden

Zodra je lease contract is afgesloten hoef je je vrijwel nergens zorgen over te maken. Alleen brandstof, eventuele boetes en parkeerkosten zijn voor jouw rekening. De leasemaatschappij zorgt ervoor dat de auto onderhouden blijft en regelt wegenhulp of vervangend vervoer voor je als je onverhoopt autoproblemen ondervindt. Steeds meer mensen zien hier de voordelen van in en kiezen voor private lease. Een hoge mobiliteit en het ontnemen van de zorgen zijn de grootste redenen om te gaan leasen. Ben je van plan een auto te leasen? Ga dan goed de voorwaarden na bij verschillende leasemaatschappijen, maak een inschatting van hoeveel kilometer je zal gaan rijden en lees het contract goed door

http://www.leaseautocentrale.nl/

14 comments

Comments are closed.