DHCH 2018
Image default
Verbouwen

Raamwinkel: de hemel voor de zelfplaatser

Toe aan nieuwe ramen, maar geen idee waar je je zoektocht moet starten? Nee, tegenwoordig hoef je al lang niet meer in de auto te springen en 5 winkels met ramen en deuren te bezoeken, je vindt het gewoon online. Bij Raamwinkel.be heb je de ruimste keuze aan toonaangevende merken van ramen en dat nog tegen fabrieksprijzen ook. Waarom zou je tijd verspillen, ramen bestellen kan vanuit je stoel.

Raamwinkel.be richt zich in de eerste plaats naar de zelfplaatser. Ben je een beetje handig en wil je zelf je ramen plaatsen, dan zit je bij deze online shop perfect. Je tikt er je ramen tegen scherpe fabrieksprijzen op de kop en gaat ze zelf afhalen. Heb je nog nooit ramen geïnstalleerd? Geen enkel probleem, er zijn heel wat video’s die je het uitleggen en als je wil kun je zelfs een opleiding volgen. Voor je het weet ben je een kei in het plaatsen van ramen en kun je ook familie en vrienden uit de nood helpen. Voel je je toch een stuk zekerder als specialisten je een handje helpen? Ook dat kan! De mensen van Raamwinkel.be helpen je tegen een kleine meerprijs met het opmeten, leveren en plaatsen van je ramen.

 

Toonaangevende merken van ramen

De ramen mogen dan een stuk goedkoper zijn dan bij de concurrentie, dat heeft niets te maken met het gebrek aan kwaliteit. Zowel voor hout, aluminium als pvc ramen wordt enkel met de beste merken gewerkt. Merken van bij ons, die al lang meegaan en die stuk voor stuk een stevige garantie bieden. Waarom de ramen dan zo voordelig zijn? Simpel, bij Raamwinkel.be hebben ze geen dure winkels, overbodig personeel of torenhoge kosten. Ze werken er efficiënt en door de grote volumes ramen die ze aankopen, kan jij daar mee van profiteren. Neem gerust eens een kijkje op de site, bekijk de merken en het assortiment en vergelijk. Vaak zijn ze tot 20% goedkoper dan bij een meer traditionele winkel. Waarom zou je meer betalen?

 

Bereken zelf je offerte

Bij Raamwinkel.be moet je geen weken wachten op je offerte voor je ramen. Met een simpele druk op de knop vraag je gratis en vrijblijvend je offerte aan. Je berekent deze eigenlijk zelf, dus moeilijk is het niet. Zo kun je gelijk de prijs van je ramen vergelijken met andere offertes.

Regelmatig pakken ze bij Raamwinkel.be trouwens uit met extra kortingen op hun ramen of het glas. Zo profiteer je nog eens bijkomend van een mooie reductie.

Heel wat klanten zijn je al voorgegaan de afgelopen jaren en kochten hun ramen via Raamwinkel.be. Ze groeien dan ook als kool en steeds meer mensen bestellen hun ramen online. Uiteraard zijn ze ook telefonisch bereikbaar, hebben ze een bezoekadres en gaat het om een Belgisch bedrijf. Een verregaande garantie doet de rest. Bekijk vandaag nog de ramen en bestel. Voordeliger ga je je ramen niet vinden.

https://www.raamwinkel.be/nl

13 comments

Comments are closed.