DHCH 2018
Image default
Hobby en vrije tijd

Shisha tips

Wanneer je een lange week op school of op het werk achter de rug hebt wil je in het weekend lekker relaxen en leuke dingen gaan doen met je vrienden. Alle nieuwe games zijn nog niet zo lang geleden uitgekomen, de nieuwe Call of Duty, Fifa en NBA 2K. Gezellig met je vrienden een avondje gamen, dat is natuurlijk een top idee. Dit kun je natuurlijk doen met een lekkere waterpijp ernaast. Naast het gamen af en toe heerlijk genieten van een van de lekkere shisha tabak smaken. Zo kan de een gamen en de ander kan ondertussen weer genieten van de shisha terwijl je leuke gesprekken met elkaar hebt. Het roken van een waterpijp kun je op best veel verschillende manieren doen, dus ik geef je daarom graag wat waterpijp tips over de verschillende manieren om een shisha te roken..

 

Schoon houden van je waterpijp

 

Een ervaren shisha roker weet dat je een waterpijp goed schoon dient te houden. De slang moet je vrij regelmatig even grondig schoonmaken. De smaak van de tabak en de condens van de vloeistof blijven namelijk vrij makkelijk in de slang zitten. Dit zorgt natuurlijk voor een raar mengsel van smaken na een tijdje gebruik, na een langere periode kan het zelfs schade aan je slang aanbrengen.

 

Vloeistof erin

 

Het is natuurlijk erg leuk om te variëren met de smaken in je waterpijp. De rook gaat door de vloeistof heen, door andere soorten vloeistoffen te gaan gebruiken kun je andere smaken creëren om zo dus andere smaken te roken. Je kunt iets simpels als appelsap erin doen maar je kunt bijvoorbeeld ook een alcoholische drank erin doen.

 

Verschillende tabak smaken

 

Je kunt ook eens voor andere tabak smaken kiezen. Vaak als je iets lekker vindt blijf je ook bij die smaak hangen. Probeer juist eens een ander soort tabak, er is heel veel lekkers op de markt dus waarom zou je dit niet proberen is de vraag.

 

IJs in de waterpijp

 

Wanneer je ijs gebruikt in je waterpijp maak je de rook een stuk kouder, dit geeft een lekker gevoel bij het roken van de waterpijp.

 

Hopelijk heb je wat aan deze tips om zo je shisha ervaringen nog meer te verbeteren!

 

https://premium-hookahs.nl/

17 comments

Comments are closed.