DHCH 2018
Image default
Electronica en Computers

Verzekerd van kwaliteit met een refurbished laptop

Tegenwoordig is een laptop onmisbaar op het werk. Het is een handige, laagdrempelige manier om mobiel te werken. Wanneer u een goede laptop wilt aanschaffen voor uw werk, kan het echter wel een grote aankoop zijn waar u goed over na wilt denken. Een laptop kost vaak al enkele honderden euro’s. Kiest u ervoor om een laptop te kopen van een bekend merk of met bijzondere specificaties, dan loopt de prijs al snel op. Daarom kiezen steeds meer mensen ervoor om een refurbished laptop te bestellen bij Mr-at.

Dezelfde kwaliteit tegen een lagere prijs

Al sinds 1998 is Mr-at dé specialist op het gebied van refurbished apparatuur. Een refurbished laptop is eerder teruggebracht vanwege diverse redenen. Dit kan een technisch defect zijn geweest, maar ook overschotten in de voorraad of een inruilprogramma. Vaak is de hardware nog helemaal intact en hoeft er maar een kleine vervanging van materialen plaats te vinden. Daarna werkt de refurbished laptop weer als nieuw. Bij Mr-at werken alleen maar experts die de apparatuur goed controleren en vervangen wat nodig is. U krijgt dus altijd een refurbished laptop tegen een scherpe prijs, zónder beschadiging en uitsluitend van A-merken. Daarnaast heeft u recht op 3, 12 of 24 maanden garantie – dit is afhankelijk van het soort refurbished laptop dat u koopt. In het assortiment vindt u onder andere een HP EliteBook 840. Dit is een lichtgewicht laptop met een goed werkgeheugen, perfect voor uw dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast zijn er nog andere merken verkrijgbaar zoals Dell en Lenovo.

Plaats uw bestelling

Heeft u een refurbished laptop gevonden die bij u past? U ziet meteen of het product uit de voorraad leverbaar is. Wanneer u de bestelling heeft geplaatst, wordt de laptop met de USP bezorgservice bij u thuis geleverd. Betalen doet u veilig in een online omgeving. Is de laptop toch niet uw ding? U krijgt binnen 14 dagen uw geld terug indien gewenst.