DHCH 2018
Image default
Electronica en Computers

AirPod tips en tricks

We hebben veel tips om te onthouden. Deze zullen het gebruik van AirPods voor u aangenamer maken. U ziet steeds meer producten in verschillende soorten en maten. Verschillende merken hebben geprobeerd dit slimme idee van Apple te kopiëren. Bent u echter een grote fan van Apple, dan werken hun varianten het beste met de iPhone of iPad. Daarnaast zijn er nog vele andere handige functies om het u gemakkelijker te maken.

Tip 1 Samen luisteren

Wilt u gewoon naar muziek luisteren of films kijken met een set AirPods? geen probleem! Gewoonlijk hebben uw AirPods stereo. Deze instelling past u eenvoudig aan via instellingen zodat u alle geluiden kunt horen.

Tip 2 Lampjes

Wist u dat zelfs de kleur van LED-lampjes logisch is? Groen betekent bijvoorbeeld dat u AirPods volledig zijn opgeladen en oranje betekent dat ze bijna leeg zijn. Daarnaast hebben we wit, wat betekent dat u AirPods klaar zijn om te koppelen.

Tip 3 Batterij

Zoals eerder vermeld, kunt u dit eenvoudig controleren door het deksel op te tillen en naar het licht te kijken. Bovendien kunt u na het koppelen ook het batterijpercentage controleren op het bedieningspaneel van uw telefoon. Voor de duidelijkheid kun je het batterijpercentage ook koppelen aan het widgetscherm of Apple Watch. Wist u ook dat u deze AirPod hoesjes precies naar uw wens kunt maken? AirPod Covers verkopen bijvoorbeeld dozen met verschillende kleuren, materialen en prints.

Tip 4 Pauzeren

Elke AirPod heeft zijn eigen sensor die detecteert wanneer de hoes wordt gedragen of van het oor wordt verwijderd. Op dat moment wordt de muziek of uw podcast automatisch gepauzeerd. Dit maakt het handig om snel te pauzeren wanneer iemand met je probeert te praten. Dit kan ook worden gebruikt als u video’s op iPhone, iPad of MacBook bekijkt.

Tip 5 Siri

Een andere goede optie is om Siri te gebruiken. Omdat uw AirPods geen fysieke knoppen hebben, is Siri een goede manier om andere functies van AirPods te bedienen. U kunt Siri activeren via uw telefoon of door twee keer snel achter elkaar op AirPods te tikken. AirPods Pro heeft zelfs een nieuwe feature waarbij je in het ventiel moet knijpen. U kunt dan uw stem gebruiken om opdrachten te geven, zoals een oproep plaatsen of het volume wijzigen

https://web-wings.nl/