DHCH 2018
Image default
Electronica en Computers

14 inch laptophoes

Als u een 14 inch laptop of notebookcomputer van de ene naar de andere plaats moet vervoeren voor school of werk, is een 14 inch laptophoes wel zo makkelijk. Deze 14 inch laptophoes is ontworpen om te beschermen tegen krassen en stoten die zich onderweg kunnen voordoen. Laptophoezen zijn over het algemeen geconstrueerd om draagbare computers te beschermen tegen schade veroorzaakt door dagelijkse slijtage en af ​​en toe een ongeluk. Er is een breed scala aan ontwerpen beschikbaar om aan de behoeften van de meeste gebruikers te voldoen. Een passende laptophoes maat is heel belangrijk voor de bescherming, wanneer u merkt dat een 14 inch laptophoes net te klein is dan is het verstandig om een grotere laptophoes te kopen. De eerstvolgende laptophoes maat is dan een 15,6 inch laptophoes. Deze hoes is net enkele centimeters groter en u heeft bij Sleevy keuze uit meer dan 300+ design 15,6 inch laptophoezen. Hierdoor is er altijd wel een leuk design voor u bij.

 

Wat zijn enkele toepassingen van dit type laptoptas?

U zult merken dat een nauwsluitende hoes een lichtgewicht, gemakkelijke bescherming biedt voor uw elektrische apparaat, of u nu een notebook, tablet of een ander type draagbare computer vervoert. Als je veel te dragen hebt, kun je een laptop, ingepakt in de hoes, in een grotere universele tas stoppen, zoals een plunjezak of rugzak. Als alternatief kunnen mouwen eenvoudig onder een arm worden gestopt voor korte tochten die niet veel extra bagage met zich meebrengen. Een hoes is een veelzijdig laptopaccessoire dat kan zijn uitgerust met handvatten en draagriemen of kan worden gestyled om op een envelop of map te lijken. Veel laptophoezen kunnen worden aangepast om het gevoel van persoonlijke stijl van de computerbezitter aan te vullen.

 

Welke materialen worden gebruikt om laptophoezen te maken?

Wanneer u een materiaal kiest, wilt u misschien rekening houden met de manier waarop u uw laptop gebruikt, evenals met uw levensstijl en typische reisgewoonten. De opties omvatten:

Nylon: Waterbestendige nylon laptophoezen zijn bijzonder licht van gewicht. Ze dienen als stofkappen en bieden bescherming tegen krassen bij gebruik in grotere aktetassen, tassen en draagtassen.

Neopreen: Neopreen is een waterdicht, weerbestendig en schokbestendig materiaal. Neopreen 14 inch laptophoezen zijn over het algemeen gewatteerd en ontworpen om nauw te voldoen aan de afmetingen van de laptop.

Canvas: robuuste en stevige canvas tassen met laptophoes kunnen worden uitgerust met draagriemen en vakken voor extra opbergruimte. Sommige van deze canvasproducten zijn milieuvriendelijke keuzes voor milieubewuste kopers.

Leer: lederen laptophoezen bieden stijl en kracht. Veel ontwerpen hebben zakken of kleine compartimenten voor extra opbergruimte en extra vulling voor betere bescherming tegen vallen en stoten.

Welke andere kenmerken vind je in een laptophoes?

Afhankelijk van uw behoeften en voorkeuren zijn er een aantal extra functies beschikbaar. U kunt selecteren. Checkpoint-vriendelijke hoezen die op uw laptop kunnen blijven als u door de luchthavenbeveiliging gaat. Hoezen met ingebouwde muismatten voor handig muisgebruik.