DHCH 2018
Image default
Bedrijven

Op zoek naar medailles op maat?

Medailles zoals carnavalsmedailles op maat

Ik ben lid van een hele grote carnavalsvereniging. Ieder jaar vieren we een heel groot feest, bij dit feest kunnen carnavalsmedailles echt niet ontbreken. Waarom niet? Omdat een carnavalsmedaille een echte traditie is tijdens de carnavalsperiode. Natuurlijk is het het leukst om de medailles geheel te personaliseren, bijvoorbeeld met het logo van de carnavalsvereniging er op. Omdat het bedrijf war wij de carnavalsmedailles altijd bij bestelde niet meer bestaat, gingen we op zoek naar een ander bedrijf waar we terecht konden voor medailles voor carnaval. Gelukkig kwamen we al heel snel uit bij Pinsandmore.nl

Twee verschillende medailles

We zagen al gauw dat men bij Pinsandmore.nl twee verschillende carnavalsmedailles kunt bestellen. We kregen de keus uit een broche uitvoering, of een luxe uitvoering. De broche uitvoering beschikt over een broche sluiting en is in de kleuren antiek brass en antiek koper verkrijgbaar. Uiteindelijk hebben we gekozen voor de luxe uitvoering. De luxe carnavalsmedaille is leverbaar in glanzend goud en zilver en beschikt daarnaast over een inleg zwarte met gravure.

De carnavalsvereniging waar ik lid van ben beschikt al over een logo, maar het is ook mogelijk om een logo om een logo te laten ontwerpen door een van de grafisch vormgevers. Wel zo gemakkelijk, dan is het niet nodig om voor het ontwerpen van een logo een ander bedrijf in te schakelen. Wel zo prettig!

Ruim aanbod aan medailles

Naast voor title=”medailles”>medailles carnavalsmedailles, kunt u bij Pinsandmore.nl ook terecht voor allerlei andere soorten medailles. Hierbij kunt u denken aan geslagen medailles, kunststof medailles, goedkope medailles prinsenkettingen en penningen. Of bent u op zoek naar medailles die heel snel geleverd kunnen worden, zoals de SUPER medailles? Ook deze bestelt u heel gemakkelijk in de webshop van Pinsandmore.nl. Neem gerust een kijkje op de website, of vraag een offerte aan voor een duidelijke indicatie van de prijs.

https://pinsandmore.nl/medailles-en-onderscheidingen/