DHCH 2018
Image default
Hobby en vrije tijd

Een caravan of camperbus kopen bij deze specialist

Het uitzoeken van de caravan of camperbus die u wilt kopen, geeft erg veel voorpret voor uw vakantie. Het is erg prettig als u in deze zoektocht goed wordt begeleid door een specialist met ervaring. Zij kunnen u namelijk voorzien van gedegen advies, zodat u een product aanschaft dat naadloos aansluit bij uw wensen. De specialisten van Campolife bieden u deze service. Zij hebben een grote showroom vol met caravans en camperbussen en ruim 50 jaar ervaring met de verkoop van deze producten. Zij gaan op zoek naar een caravan die voldoet aan al uw wensen, aangezien deze specialist veel waarde hecht aan kwaliteit, service en persoonlijkheid.

Schaf een tweedehands caravan aan

De specialisten van Campolife hebben ruime ervaring met het opkopen en herstellen van tweedehands caravans en camperbussen. U bent te allen tijde verzekerd van goede kwaliteit wanneer u een caravan of camperbus gaat kopen bij deze specialist. Zij zorgen er namelijk voor dat iedere caravan, waar nodig, is voorzien van BOVAG-garantie. Hierdoor kunt u met een gerust hart van uw welverdiende vakantie genieten in een tweedehands caravan van deze expert. Heeft de caravan of camperbus die u gaat kopen onverhoopt toch een reparatie nodig? Dan bent u verzekerd voor deze reparatie. U komt dus nooit voor een ongewenste verrassing te staan.

Bezoek de showroom

Bent u geïnteresseerd en wilt u een caravan of camperbus kopen? Bekijk dan eens het ruime assortiment van deze specialist en bezoek de showroom. De ervaren medewerkers luisteren naar uw wensen en geven u graag een rondleiding. U kunt ook bij deze specialist terecht voor diverse kampeeraccessoires. U schaft hier bijvoorbeeld ook een voortent of andere producten aan waarmee u van uw kampeervakantie een succes maakt. Neem contact op met deze specialist en maak een afspraak. Ze voorzien u graag van aanvullende informatie over de diverse producten die zij aanbieden.