DHCH 2018
Image default
Hobby en vrije tijd

Uw munten verzameling tegen een aantrekkelijke prijs verkopen

Wilt u uw munten verzameling verkopen? Dan wilt u dit natuurlijk tegen een zo hoog mogelijke prijs doen en wilt u er zeker van zijn dat u ontvangt waar u recht op heeft. Daarom verkoopt u uw munten het best aan Insulinde Den Haag. Dit bedrijf taxeert uw munten en koopt deze in tegen een aantrekkelijke prijs. Daarnaast kunt u ook bij hen terecht om uw munten verzameling uit te breiden. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om munten die u dubbel heeft te verkopen en meteen nieuwe munten om uw verzameling mee uit te breiden in te kopen.

Laat uw munten bij u thuis of in de winkel taxeren

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat uw passie voor munten simpelweg vermindert is of dat u door omstandigheden genoodzaakt bent om uw verzameling te verkopen. Ook dan staat deze postzegel- en muntenhandel in Den Haag voor u klaar om uw verzameling op te kopen. Dit doen ze al sinds 1927, dus dit bedrijf is met recht een expert te noemen. Daarnaast kunnen ze ook bij u thuis komen om uw verzameling te taxeren tegen een kleine vergoeding. Besluit u om uw verzameling te verkopen, dan komt deze vergoeding zelfs te vervallen. U hoeft voor het verkopen van uw munten verzameling de deur dus niet eens uit. Daarnaast ontvangt u ook zonder afspraak snel een prijsindicatie van uw verzameling wanneer u langsgaat bij de postzegel- en muntenhandel. Zo weet u binnenkort al wat uw verzameling waard is.

Breid uw collectie uit

Wilt u uw collectie niet verkopen, maar enkel laten taxeren? Of zoekt u bepaalde munten om uw collectie mee uit te breiden? Ook dan bent u bij Insulinde Den Haag aan het juiste adres. Deze postzegel- en muntenhandel heeft een grote voorraad met nationale en internationale munten en postzegels. Laat hen weten welke munten of postzegels u nog mist en ze gaan voor u op zoek naar de ontbrekende onderdelen van uw verzameling.

https://www.insulindedenhaag.nl/