DHCH 2018
Image default
Sport

Een goedkope fitness vloer aanschaffen

Wij hebben een ruim assortiment rubbervloeren die uitermate geschikt zijn voor het gebruik als sportvloer of goedkope fitness vloer. Fitnessvloeren zijn eenvoudig te leggen op vrijwel alle ondergronden zonder gebruik te hoeven maken van speciaal gereedschap. Verder houden ze de warmte goed binnen en zijn ze makkelijk bij te snijden.

Waarom heeft u een goedkope fitness vloer nodig?

Een fitness vloer maakt de ruimte waarin je traint helemaal compleet. Dit is niet alleen belangrijk in sportscholen, maar zeker ook wanneer er thuis gebruik gemaakt wordt van gewichten of cardio apparatuur. Doordat de vloeren geluiddempend werken wordt de overlast beperkt. De rubber sportvloeren van ons voldoen aan alle Europese normen voor kwaliteit doordat er geen giftige stoffen in verwerkt zitten. Daardoor zijn ze ook goed binnenshuis te gebruiken. Door fitnessvloeren te gebruiken waarborg je ook je veiligheid als je aan het trainen bent: Onze goedkope fitness vloer zijn voorzien van een antislip profiel die zorgt voor extra veiligheid.

Kenmerken goedkope fitness vloer

Onze rubber goedkope fitness vloer zijn geluiddempend en zeer comfortabel om op te lopen. De rubberen matten en tegels zijn uiterst robuust, waterafstotend en zeer gemakkelijk schoon te maken. De rubber sportvloeren zijn veelal antislip en enkele rubberen sport vloeren beschikken over een profilering. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan fitnessvloeren gemaakt van verschillende kwaliteiten zoals granulaat, SBR, recycled rubber, PVC, polyurethaanschuim of EVA schuim. Afhankelijk van de toepassing is het belangrijk om te bepalen welke kwaliteit het meest geschikt is. Voor toepassingen zoals yoga of judo wordt veelal gekozen voor één van onze ‘zachte’ producten zoals EVA schuim of polyurethaanschuim. Voor fitnesstoepassingen wordt voornamelijk gekozen voor de granulaat Ultrafloor of SBR puzzeltegels. Zoals eerder benoemd worden de goedkope fitness vloer gebruikt voor verschillende vormen van sport zoals yoga, fitness, crossfit en boksen. EVA Foam tegels worden naast sporttoepassingen ook gebruikt als speelvloer voor kinderen. Ook de HD PVC kliktegels worden gebruikt voor meerdere toepassingen. Niet alleen worden deze PVC tegels gebruikt voor toepassingen in sportscholen maar zien we ze ook steeds meer terug komen in garages en werkplaatsen. Kijk eens op Sportvloeronline.nl