DHCH 2018
Beauty en verzorging

Huidtherapie Breda voor huidverbetering en huidverjonging

Met Huidtherapie Breda doe jij jouw huid een groot plezier. Hier weten ze namelijk precies wat goed is voor je huid en hoe je hem weer laat stralen. Hier ligt de focus voornamelijk op persoonlijke begeleiding, professionaliteit en onderscheidende kwaliteit waardoor je behandeling zeker niet de laatste is die je daar gaat hebben. Laat je dus vandaag nog behandelen en ervaar de fijne ambiance van Huidtherapie Breda.

Bij Huidtherapie Breda hebben ze voor elke huid een oplossing

Bij deze schoonheidssalon wordt alles uit je behandeling gemaakt. Daarom wordt er gebruik gemaakt van innovatief apparatuur om uw huid zo goed mogelijk te behandelen. Hierdoor is het mogelijk om verschillende uiteenlopende klachten aan te pakken. Zo is het bij Huidtherapie Breda mogelijk om de huid te stimuleren door middel van LED Chromo- & Infrarood therapie, de huid strakker te maken met laser lifting & versteviging, biologische rimpelcorrectie, peelings zoals een glykol, mel- en salicyclzuur peelings en het verwijderen van pigmentvlekken en wratjes. Kortom: u kunt voor al uw huidklachten bij ons terecht! 

Iedere cliënt is belangrijk en daardoor zal er bij iedereen eerst een intakegesprek gehouden worden. Vanuit het gesprek zal er een advies gegeven worden door onze specialisten en zal de passende behandeling verder besproken worden. Bij Huidtherapie Breda vinden we het belangrijk dat de behandeling zo goed mogelijk bij u past. Daarom vinden we persoonlijke begeleiding erg belangrijk.

Huidtherapie Breda staat voor de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van intensieve huidverzorging, anti-aging, huidproblemen, huidverbetering en huidadvies. Hierdoor kunt u voor al uw klachten bij ons terecht zonder daarvoor naar een dokter te moeten. Laat u behandelen door onze specialisten en zie uw huid al na een paar behandelingen veranderen. Een mooie huid is niet vanzelfsprekend, maar nu wel binnen handbereik! Liever naar een andere praktijk bij jou in de buurt? Kijk dan eens hier voor huidtherapie Hengelo