DHCH 2018
Image default
Bedrijven

Linda, het blad voor iedere vrouw!

Tijdschriften, ze bestaan al jaren en worden nog steeds gebruikt. Gek eigenlijk toch? Al jarenlang kunnen we alles online lezen, en toch kopen we nog steeds tijdschriften. Hoe komt dat en waarom doen we dat? In deze blog gaan we hier iets verder naar kijken en ons focussen op het blad de Linda. Dit vrouwenblad bestaat al jaren en is nog steeds te koop bij je lokale supermarkt of tijdschriften/boekenwinkel.

Wat is de Linda?

Na de Libelle is de Linda een van de bekendste vrouwenbladen van Nederland. Dit blad staat al jaren vol met weetjes, verhalen en de nieuwste producten gericht op vrouwen van heel Nederland. Het blad heeft al jaren succes en blijft daardoor ook erg groot. Ondanks dat we massaal digitaal lezen, wordt de Linda nog steeds veel verkocht. Het aantal abonnees van dit blad blijft daardoor nog steeds erg hoog. Dit heeft waarschijnlijk te maken met de kwaliteit van de artikelen en de berichten die in het blad te vinden zijn.

Klantenservice Linda

Linda, is niet alleen beroemd door de vele hoogwaardige artikelen en berichten die te vinden zijn in het tijdschrift. Buiten dit is er namelijk nog een ander aspect van de Linda op een hoog niveau, namelijk de klantenservice. De klantenservice Linda, zorgt ervoor dat iedere abonnee of lezer tevreden is met de kwaliteit van het blad en de aankoop van het blad. Hierdoor zorgen zij al jaren voor zeer tevreden klanten die blijven terugkomen en dus maximaal gebruik maken van het blad de Linda. Bovendien kan men bij problemen makkelijk telefonisch contact opnemen met het bedrijf en daarmee problemen snel en gemakkelijk oplossen.

De kwaliteit van klantenservice Linda

Klantenservice Linda is dan ook van een hoogwaardige kwaliteit. De medewerkers zorgen ervoor dat iedereen tevreden is en blijft over de services van Linda en daardoor nog lang een fervente gebruiker blijven van het blad. Daardoor is dit dan ook nog een van de weinige tijdschriften die nog geen problemen heeft ondervonden met de digitale veranderingen en het gebruik van een e-book. Mocht men nu toch liever een digitale versie van het blad ontvangen, ook dat is geen probleem

LINDA.

https://webdesign-websolutions.nl/