DHCH 2018
Image default
Bedrijven

De websites met de meeste kleding voor jong en oud

Online shoppen is ontzettend populair geworden. Als resultaat hiervan zijn er steeds meer webwinkels ontstaan. Iedere webwinkel heeft zijn eigen producten en diensten waarmee ze zich proberen te onderscheiden. Dit is ook zeker het geval bij kledingwinkels. Hoe vind je nu de meest geschikte kleding webshops? Met onderstaande tips voor de beste kleding webshops kun je hopelijk snel aan de slag om de juiste kleding te vinden!

Wehkamp

Een van de meest bekende online warenhuizen in Nederland is Wehkamp. Bij Wehkamp hebben ze zogezegd unieke collecties aan mode, meubels, speelgoed en elektronica voor dames, heren en kinderen. Kortom, voor kleding voor jong en oud kun je bij Wehkamp zeker terecht. Ze hebben bij deze webwinkel wel zo’n 2.500 merken. Ook biedt Wehkamp naast gewone kleding sportkleding – en sportartikelen aan.

De Bijenkorf

De Bijenkorf is een wat meer luxe warenhuisketen met zo’n zeventig vestigingen in Nederland. De Bijenkorf werd opgericht in 1870. Ook hier hebben ze kleding voor mannen, vrouwen en kinderen van alle leeftijden. Ook hebben ze hier een uitgebreide schoenencollectie. Ook de Bijenkorf biedt naast kleding ook woonspullen, cosmetica en accessoires van tientallen verschillende merken aan.

Koncept Store

Koncept Store is ook een online multibrandwebshop met vele verschillende merken voor alle leeftijden. Ze verkopen merken als NIKKIE, Black Bananas, In Gold We Trust en Reinders. Bovendien heeft Koncept Store ook twee fysieke winkels. Koncept Store is een webshop die altijd up-to-date blijft met alle trends. Zo zul je er van alle merken, zoals van Black Bananas, de laatste collecties vinden.

Kleertjes

Ben je vooral op zoek naar kleding voor je kind of kinderen? Dan is de webshop Kleertjes een aanrader. Bij deze webshop shop je allerlei kindermode van vele verschillende merken. Denk bijvoorbeeld aan merken als Vingino, Cars Kids en Only Kids. De webshop heeft een aanbod van wel meer dan 150 merken. Ook kun je hier terecht voor kinderschoenen.

Zalando

Zalando is ook een van de meest bekende en meest populaire webshops van nu. Zalando is een Duitse online schoenen- en kledingverkoper. Bovendien is Zalando de grootste schoenenverkoper van Europa. Naast een groot aanbod schoenen, verkoopt Zalando merken voor iedere smaak en ieder budget. Zalando biedt namelijk ook designermerken, net zoals de Bijenkorf.

BLACK BANANAS