DHCH 2018
Image default
Bedrijven

Subtiel meer kleur in huis

Buiten is het niet altijd prachtig weer. Op donkere grauwe dagen kan je leven wel wat meer kleur gebruiken. En waar ben je op donkere grauwe dagen? Precies, thuis op de bank. Nu is het natuurlijk genieten om met een dekentje en een warme kop thee naar de tv te kijken, maar om het allemaal wat op te fleuren kan je huis wel wat meer kleur gebruiken!

 

Niet meteen de muren in felle kleuren verven!

Een beetje kleur hoeft niet meteen te betekenen dat je alle muren in felle kleuren hoeft te verven. Je bent echt niet de enige die wat meer van de “clean look” houdt en daarom ook de muren liever zo wit laat als ze nu zijn. Gelukkig kun je makkelijk veel kleur in huis aanbrengen op een subtiele manier! Werk bijvoorbeeld met kleurrijke accessoires en geef je huis de update die het verdient. Het begint allemaal bij het kiezen van de kleur en je kunt aan de slag.

 

Vazen en theelichthouders van glas design

Door accessoires te kopen die je ook daadwerkelijk gaat gebruiken zul je ze onbewust een stuk prominenter in de woonkamer plaatsen dan enkel versiering. Door een prachtig gekleurde vaas van glas design in huis te zetten geef je jezelf direct een excuus om naar de winkel te rennen voor een paar heerlijk geurende bloemen. Maak het helemaal af met glas design theelichthouders. Niets is zo gezellig als een klein kaarsje in de avond.

 

https://www.nan-design.nl/

Gerelateerde artikelen

Benut de expertise van Cherry Marketing!

Het gezondheidscentrum

Hulp bij aanbestedingen krijg je op een professionele wijze van QCore