DHCH 2018
Image default
Bedrijven

Waarom teambuilding in Limburg?

Met teambuilding bedoelen we teams of collega’s die samen bezig zijn om de onderlinge samenwerking te verbeteren. Dit gebeurt door bijvoorbeeld leuke activiteiten te ondernemen, te brainstormen of samen te ontspannen. Er zijn verschillende aanbieders van teambuilding in Limburg. Een populaire optie is Hof de Bulle, wat is gelegen in het Zuid-Limburgse Heuvelland. Hier kun je met jouw team de dagelijkse drukte achter je laten en aan de hectiek van het kantoor ontsnappen. Hof de Brulle heeft geen standaard kantoorruimtes of conferentiezalen, maar een oude hoeve die inspireert en ontspant. Dit maakt het de ideale plek voor teambuilding in Limburg.

Hof de Brulle teambuilding

De vijf eeuwen oude hoeve van Hof de Brulle en de grote buitenhof met 1,5 hectore grond ligt midden in het Limburgse Heuvelland. Dankzij het grote buitenhof is teambuilding op een bijzondere buitenlocatie in Limburg mogelijk. Het karakteristieke Heuvelland is zeer geschikt voor verschillende activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een mindfulness workshop, yoga, schapen drijven, Tai-Chi of werken met paarden. Ontzettend veelzijdig dus.

Overnachten bij Hof de Brulle

Hof de Brulle herbergt ook een zeer ruime vakantiewoning voor 28 personen met een kookatelier, een grote living met openhaard, twee veelzijdige workshopruimtes en 13 kamers. Er is genoeg ruimte voor teambuilding: aan de vergadertafel, bij de openhaard of ergens op het ruimte perceel van Hof de Brulle. Hier kun je doen wat je wilt. Luister je eigen muziek, creëer je eigen menu of neem een van de arrangementen af. Teambuilding in Limburg is nergens zo luxe als bij Hof de Brulle. Tevens is al die ruimte even helemaal van jou en je collega’s. Je huurt de Hof namelijk exclusief. Je huurt deze prachtige hoeve per dagdeel, met of zonder overnachting. Je bent dus alleen met jouw collega’s en kan je optimaal focussen op jezelf.

Teambuilding in Limburg

Wil jij een speciale teambuildingactiviteit organiseren in Limburg? Je kan deze eeuwenoude locatie huren voor teambuilding, vergaderingen, brainstormsessies, teamuitjes en presentaties. Zowel binnen- als buitenactiviteiten zijn mogelijk, dus jij en je team hoeven zich niet te vervelen. Bertie, de eigenaar van Hof de Brulle verzorgt al jaren teambuilding in Limburg en is zeer ervaren in het organiseren van professionele uitjes.

Teambuilding bij Hof de Brulle

Op Hof de Brulle kan werkelijk alles. Je kunt volledig worden ontzorgt door de expertise van Bertie met verschillende verzorgde arrangementen, maar je mag zelf ook alles van top-tot-teen regelen. Teambuilding is immers maatwerk. De teambuildingservaring van jou en jouw team centraal. Daarnaast draait Hof de Brulle niet alleen om werk, maar ook om ontspanning. In het Zuid-Limburgse landschap kun je tot rust komen tijdens verschillende ontspannende retraites.

https://hofdebrulle.nl/teambuilding-limburg/