DHCH 2018
Image default
Bedrijven

Crypto gaat weer door het dak

Je hoeft de media maar een beetje in de gaten te hebben gehouden de laatste maanden om te weten dat crypto opnieuw door het dak aan het gaan is. Het lijkt maar niet op te kunnen. Grote jongens als Bitcoin en Ethereum blijven maar in waarde stijgen en ook steeds meer altcoins maken naam voor zichzelf. Zo hoor je steeds vaker cryptomunten als Cardano en Monero genoemd worden. Dit is allemaal leuk en aardig, maar vandaag moeten het even hebben over ripple en de ripple koers, aangezien deze ook grote bewegingen laat zien.

Waarom ripple zo populair is? Omdat het wordt gezien als een nieuwe soort manier om te betalen, een nieuw soort digitale valuta. Je kunt er eigenlijk ook niet meer om heen. Alles gebeurd digitaal, zelfs betalingen gebeurden al via de telefoon op computer. Logisch dus dat men speculeert om alles wat geld betreft digitaal te laten verlopen.

 

Investeren in ripple

Het zijn allang niet meer de particulieren die investeren in ripple, steeds meer bedrijven houden de ripple koers namelijk goed in de gaten. Hoewel er de laatste tijd flinke dalingen en stijgingen waar te nemen zijn in de koers van ripple, houdt dit investeerders en bedrijven niet tegen om grote delen van hun vermogen in deze populaire munt te stoppen. Let wel altijd goed op bij het investeren in ripple. De ripple koers veranderd continu. Waar deze de ene dag nog op 20 cent staat, kan het best zijn dat deze een dag later verdubbeld of andersom.

 

https://cryptobenelux.com/ripple-nieuws/