DHCH 2018
Image default
Bedrijven

Het toepassen van bubblewrap om je producten te beschermen

Wanneer je op zoek bent naar duurzaam verpakkingsmateriaal kun je ervoor kiezen om bubbeltjesplastic te gebruiken. Veel bedrijven gebruiken dit soort verpakkingsmateriaal en fabriceren dit op een duurzame manier. Verreweg het grootste gedeelte van het palstic wordt gerecycled en soms worden ook andere benodigde materialen opnieuw gebruikt. Dit betekent dat er een stuk minder nieuwe schadelijke grondstoffen nodig zijn om het verpakkingsmateriaal te fabriceren, wat bijdraagt aan de duurzaamheid!

Vraag naar bubble wrap blijft toenemen

De coronasituatie zorgt ervoor dat iedereen meer thuis zit. Soms is dit vrijwillig maar in de meeste gevallen is dit verplicht. Om toch nog een beetje iets leuks te kunnen doen bestellen steeds meer Nederlanders online hun producten. Stijgingen van deze bestellingen gaan daardoor extreem hard en dat zorgt voor een stijging in het verpakkingsmateriaal. Bubblewrap wordt hierdoor iets dat steeds meer gebruikt wordt.

Het starten van een kleine onderneming

De coronacrisis is niet alleen slecht nieuws. Voor sommige mensen zorgt het juist voor kansen en overwegen daardoor steeds meer mensen om een kleine onderneming te starten. Vooral webshops doen het op dit moment goed. Ook kan het een goed idee zijn om nu te starten omdat iedereen thuis zit en je daardoor hier makkelijk op kan inspelen.. Om goed voorbereid te zijn op je eerste bestellingen, is het van belang om degelijk verpakkingsmateriaal in huis te hebben. Vooral bij het verzenden van kleine spulletjes is het belangrijk dat dit verpakkingsmateriaal goed werkt en daardoor naar behoren functioneert. is dit niet het geval? Dan kan er schade optreden wat natuurlijk niet mag gebeuren.

 

 

https://verpakgigant.nl/bubbeltjesplastic/