DHCH 2018
Image default
Bedrijven

De piekerpoli

De piekerpoli

 

De Piekerpoli is een medisch instituut opgericht door Marleen Derks in Zoetermeer in 2015. De piekerpoli is voor, zoals misschien al duidelijk, iedereen in Nederland met een piekerprobleem. Bij de Piekerpoli word je op discrete wijze geholpen door specialisten en therapeuten die zich gespecialiseerd hebben in het helpen met piekerproblemen. De behandelingen zijn uniek en speciaal aangepast per client. In plaats van ingewikkelde trajecten verschaft de Piekerpoli doelgerichte sessies die focussen op oplossingen. Deze sessies gaan gepaard met afgesproken doelen en oefeningen die thuis gedaan kunnen worden.

Sinds 1 januari 2014 kunnen mensen met psychische klachten voor behandeling vanuit de basisverzekering terecht bij de huisarts of de GGZ gespecialiseerde praktijkondersteuner van de huisarts. De huisarts verwijst alleen naar een psycholoog als er mogelijk een psychische stoornis is. Wanneer er geen stoornis wordt geconstateerd, maar alleen sprake is van psychische klachten, dan wordt er weer terugverwezen naar de huisarts.

 

Marleen Derks is de meest veelzijdige psycholoog in Zoetermeer. Van relatietherapie tot eetproblemen en rouwverwerking, de psycholoog probeert problemen en ongewenste patronen zo soepel mogelijk op tafel te brengen zodat er gemakkelijk over het probleem gepraat kan worden en deze kunnen dan 1 op 1 opgelost worden.

Maar de Piekerpoli is ook in onze hoofdstad te vinden, de psychotherapie van Amsterdam wordt verashaft door Francine Wong Loi Sing Witz. Francine heeft een iets andere aanpak, in plaats van de problemen op tafel te leggen op een soepele wijze, confronteert Francine het probleem en laat zij de client door middel van vraag en doelstelling zelf het probleem oplossen.

 

Zowel de oprichter van de piekerpoli en al haar medwerkers zijn ervan overtuigd dat via het KEUZE-traject het piekeren een probleem van gisteren kan worden. De piekerpoli biedt cliënten de kans om zowel letterlijk als figuurlijk te investeren in zichzelf. Daarom kun je bij hun voor alle terecht wat kan aanleiden tot piekeren.

 

Maak vandaag nog een afspraak op www.piekerpoli.nl

http://piekerpoli.nl