DHCH 2018
Image default
Electronica en Computers

Simpele en flexibele tips van wasmachine reparatie Utrecht om uw wasroutine erin te houden

Simpele en flexibele tips van wasmachine reparatie Utrecht om uw wasroutine erin te houden

De vakantie is een gemakkelijk moment dat de wasroutine uit de hand kan lopen. Maar maak je geen zorgen, het is een nieuw jaar en je kunt die wasberg snel aanpakken zonder overweldigd te raken.

Sorteer al uw vuile was (zie onderstaande uitleg) slechts eenmaal per één tot twee weken, afhankelijk van hoeveel personen in uw huishouden of familie. Was en droog vervolgens één lading om de één tot twee dagen. Als u alles in één keer sorteert, is de kans groter dat u volledige ladingen wast in plaats van gedeeltelijke ladingen, maar dat u uw machine ook niet te zwaar belast.

Was de volgende lading was niet tot de vorige is opgevouwen en opgeborgen. Natuurlijk is het ook prima om de kleding van je kind in een wasmand in hun kamer te leggen, tenzij ze te jong zijn om hun eigen was te vouwen en op te bergen.

Vergeet niet dat uw wasroutine van u is. Het wordt grotendeels bepaald door het soort kleding dat u en uw gezin dragen, en door veel mensen in uw huishouden. Wat voor het ene gezin werkt, werkt mogelijk niet voor een ander gezin.

Reinig uw wasmachine eenmaal per maand, of ten minste één keer per seizoen. Vuil of schimmel in uw wasmachine kan in uw kleding terechtkomen. Volg de instructies in de gebruikershandleiding van uw wasmachine.

Doet uw wasmachine niet meer wat hij behoort te doen, of niet goed, neem dan contact op met witgoed reparatie Utrecht, voor een snelle reparatie op locatie.

Sorteren of niet sorteren?

Het punt om wasgoed te sorteren is tweevoudig: (1) om de kans te verkleinen of te verkleinen dat de kleding tijdens het wasproces wordt verpest, en (2) om te eindigen met schone en ontsmettende kleding en linnengoed. Als je hier niets om geeft, bemoei je dan niet met sorteren.

Wij geven de voorkeur aan het wassen van sommige items in warm water, zoals ondergoed, handdoeken, lakens en keukenlinnen om schadelijke bacteriën te doden. Lisa Ackerley, een toonaangevende hygiëne-expert in het Verenigd Koninkrijk, waarschuwt consumenten dat het wassen van wasgoed bij 30 ° C niet warm genoeg is om bacteriën op stoffen te doden, en beweert dat je “schone” kleding mensen ziek kan maken. Zou je je vaat met koud water willen wassen nadat je net klaar bent met het bereiden van kip? Was in elk geval je gewone kleding, jeans, fijne was en wollen kleding in koud water.

U kunt ook contact met vaatwasser reparatie Utrecht, wanneer uw machine het onverhoopt niet meer, of niet goed, doet.

https://witgoedreparatieserviceutrecht.nl