DHCH 2018
Hobby en vrije tijd

Doe jezelf een lol en ga naar Rayosdesol

Op een gegeven moment verhuizen naar spanje is in eerste instantie een grote stap. En wanneer je een huis koopt in het buitenland, dan is deze stap nog iets groter. Vooral wanneer je te maken hebt met taalbarrières. Wat is het geval van Spanje onvermijdelijk is. Daarbij zijn er veel cultuurverschillen tussen de Nederlandse en Spaanse cultuur waar je dagelijks mee te maken hebt.

 

Schakel daarom een instantie in waarmee u vertrouwen hebt en succesvol samen in ze kunt gaan. In Spanje zijn veel minder regels dan in Nederland. Daarom kan iedereen die dat wil een makelaar worden. Dit kan voor de nietsvermoedende koper vele negatieve gevolgen hebben: makelaars die hun afspraken niet nakomen, processen die veel te lang duren en vergunningen die niet in orde zijn.

 

Rayosdesol is ontstaan door twee Nederlanders die zelf al meerdere jaren in Spanje wonen. Hierdoor hebben ze eerstehands meegemaakt wat er komt kijken bij het kopen van een huis in Spanje. Ze hebben de ervaring opgedaan om te weten wat er allemaal komt kijken bij de aanschaf van een huis, maar daar houdt het niet bij op: Rayosdesol helpt u graag met het kiezen van een huis. Hierbij Probeert Rayosdesol precies aan te voelen, welke keuze voor u het meest prettig voelt. De adviseurs van Rayodesol kennen alle ins- en outs als het neerkomt op de Spaanse woningmarkt.

 

De adviseurs van Rayodesol werken graag met u samen in een persoonlijke sfeer. De adviseurs staan u bij gedurende het hele proces. Aan het begin doen we een telefonisch intakegesprek. Maar niet alles gaat telefonisch. Rayosdesol is geregeld in Nederland voor gesprekken en wekt ook nauw samen met de in Nederland gevestigde NVM Makelaar.

 

Spanje is zeer divers. De keuze is reuze. Heeft u nog geen keuze gemaakt, dan is dit geen probleem, van villa spanje tot appartement aan het strand: het heet ons lukken om het juiste huis voor u te vinden.