DHCH 2018
Image default
Hobby en vrije tijd

Mythe of Werkelijkheid

Mythe of Werkelijkheid

Astrologie is een pseudo-wetenschap. Het is sinds onheuglijke tijden in gebruik. Het is eigenlijk de methode om de toekomstige gebeurtenissen van een individu te bepalen door de beweging van de sterren te gebruiken. Dit is niet alleen verplicht om de toekomst te bepalen, maar ook enorm gebruikt om de oorzaak te achterhalen van problemen die een persoon verontrusten. Met deze inzichten bepaald en geschreven worden.

Niemand weet wanneer de astrologie precies is begonnen. Maar oude heersers, koningen en prinsen namen gewoonlijk advies van de experts van deze wetenschap om hun toekomstige koers te bepalen. Ze gebruikten hun voorspellingen tijdens het oorlogvoeren om te weten of ze succes of verlies zouden maken. Afgezien van dit, gebruikten ze hun profetie tijdens reizen naar verre landen of te gaan trouwen etc.

Het is in feite gebaseerd op de beweging van sterren en planeten. Men gelooft dat de levenscyclus evenals de lotgevallen van een individu sterk afhankelijk zijn van de beweging van sterren. Deze beweging van natuurlijke hemellichamen heeft in grote mate invloed op de waarschijnlijkheid van succes in een onderneming of niet. Dus, astrologen lezen de planetaire beweging om informatie te geven met betrekking tot de toekomstige rijkdommen van een individu.

Omdat er geen wetenschappelijke reden is voor astrologie, wordt dit beschouwd als de pseudowetenschap. Het wordt beschouwd als gebaseerd op aannames die gebaseerd zijn op de intelligentie van een persoon. Het is zeker een zeer pertinente vraag of het realiteit of mythe is. De mensen die in de wetenschap geloven hebben redenen nodig voor bijna alles wat er in de natuur gebeurt. Ze beschouwen dit als een simpele mythe. We weten dat er een bovennatuurlijke krachten spelen die we niet kunnen verklaren. Dus, het beschouwen als een loutere mythe is niet gerechtvaardigd.

Het intelligentieniveau verschilt van persoon tot persoon. Dus, sommigen van ons bezitten de speciale krachtvaardigheid of visie om natuurlijk gebeuren anders te analyseren. De astrologen liggen in dezelfde categorie. Ze kunnen gemakkelijk de beweging van sterren en planeten begrijpen die het gewone verstand niet begrijpt. Ze gebruiken hun speciale kracht om de toekomst van een persoon te voorspellen.

Afgezien hiervan zijn er verschillende astrologieproducten beschikbaar in de markt. Deze producten kunnen worden gebruikt om geluk en vreugde te brengen in de levens van de terneergeslagen personen. In de natuur worden sommige metalen, kristallen en stenen als puur beschouwd. Er wordt aangenomen dat deze natuurlijke objecten een aantal speciale eigenschappen erven die onze fortuin positief beïnvloeden.

Enkele van de meest populaire producten van de astrologie zijn hieronder vermeld.

Vastu edelstenen

Bepaalde natuurlijke stenen worden als puur beschouwd. Deze edelstenen worden gebruikt als een hulpmiddel om negativiteit van het huis of kantoor te verwijderen. Er wordt aangenomen dat er geen boze geesten in de buurt komen. Dus, deze worden gebruikt om negatieve energie te verwijderen en positieve energie aan te trekken.

Rudrakash-producten

Rudrakash-kralen en -hangers zijn zeer gewild. Deze worden beschouwd als een perfecte genezer van verschillende ziekten. Afgezien hiervan worden deze ook beschouwd als de generator van positieve energie. Het helpt bij het verwijderen van negativiteit en het verbeteren van positieve energie. Het sluit aan op constructieve energie die veel helpt bij het keren van de vloed naar uw voordeel.

Yantra Kristal

Kristalproducten of yantra’s worden beschouwd als een perfecte genezer van verschillende ziekten. Deze worden gebruikt in verschillende therapieën. Er wordt aangenomen dat de natuurlijke eigenschappen hiervan een perfecte remedie maken.

Bron:
Zodiac Horoscoop