DHCH 2018
Bedrijven

Waterpomp geschikt voor uw situatie

Verduurzaming is veelal in het gesprek hedendaags. Als u overweegt om gasketel in uw woning te vervangen met een besparende waterpomp, dan bent u bij Techneco bij het juiste adres. Techneco is leverancier en producent van warmtepompen. Het doel van Techneco is om Nederland van gas af te staan. Met de warmtepompen die Techneco biedt is dit mogelijk. Wij leveren verschillende typen warmtepompen aan installateurs en woningcorporaties, zowel voor de nieuwbouw, de bestaande bouw en de utiliteit.

Wij leveren zowel elektrische warmtepompen als gasabsorptiewarmtepompen. De meeste warmtepompen kunnen geleverd worden met actieve of passieve koeling. Ook hebben we warmtepompen in het assortiment geschikt voor warm tapwaterbereiding. Ook voor uw situatie hebben we de beste waterpomp.

We hebben de Elga hybride lucht/water warmtepomp. Die biedt 50% tot 90% besparing op gas voor CV en verbetert 1 of 2 energielabel stappen. Deze waterpomp werkt samen met alle Cv-Ketels, en bespaart tot wel € 500 op de energierekengenen.

Ook kunt Loria lucht/water warmtepomp toepassen. Deze is volledig elektrisch, en vervangt de Cv-ketel volledig. Het is geschikt voor zowel voor bestaande- als nieuwbouw. Een van de grootste voordelen is dat het hoogste rendement in markt heeft, waarna het de beste prijs/rendement verhouding heeft.

Ander optie is de Toros Vision combiwarmtepomp. Het is de meest compacte grond gekoppelde warmtepomp. Handige van deze pomp is dat de monitoring en service op afstand mogelijk is. Zonnecollector integratie voor tapwater, CV en regeneratie bron zijn ook allemaal mogelijk. Daarnaast heeft geen buffervat nodig.

De Aquatop water/water warmtepomp kan ook toepasselijk zijn voor uw situatie. Het is een geïntegreerde bron- en cv-pomp en zorgt voor optioneel actieve koeling. Het heeft een verhoogde COP ten opzichte van de voorganger Vulcan. Ook geschikt voor grotere vermogens, cascade opstelling tot 400 kW.

Als laatste maar niet minste hebben we Robur gasabsorptiewarmtepomp die geschikt is voor bestaande bouw waar veel gas verbruikt wordt. Deze is uniek in eigenschappen omdat het hogere temperaturen kan maken (tot 65 °C). Bespaard gemiddeld 30% besparing op gas voor CV en heeft een rendement op gas tot 165%.

Veel keuze waar wij u bij zullen helpen om de juiste te maken!

https://techneco.nl/