DHCH 2018
Image default
Bedrijven

Een computercursus online volgen

Computers zijn ingewikkelde apparaten. Het kan daarom veel tijd kosten om de basisprincipes ervan te leren. Voor mensen die sinds kleins af aan zijn opgegroeid met een computer, is het niet zo moeilijk als ouderen. Zij hebben namelijk sinds kind af aan geleerd hoe je om moet gaan met een computer. Ouderen zitten vaak op een leeftijd dat ze zich afvragen of het nog wel nut heeft om te leren over een pc. Voor de ouderen die dat willen, is er een computercursus online te volgen.

Stap voor stap beter omgaan met een pc

Een computer heeft verschillende functies en mogelijkheden. Zo kun je teksten schrijven met Word, data bijhouden met Excel en je Outlook mail checken. Daarnaast beschikt een computer over de mogelijk om te internetten. Handig als je als opa of oma wilt weten hoe het met je kleinkinderen gaat. Dit kun je bijvoorbeeld zien op Facebook. Daarnaast kun je foto’s en video’s op de computer zetten. Deze heeft namelijk genoeg geheugen ervoor. Mocht je beschikken over een printer, dan kun je makkelijk documenten uitprinten vanuit thuis.

Als je meer wilt leren over al deze functies, dan kun je vanuit thuis een computercursus online volgen. Hierbij leer je op je eigen tempo de lesstof te begrijpen. Er zijn cursussen beschikbaar voor beginners en voor gevorderden. Via de online computercursus leer je de theorie met bijbehorende praktische opdrachten. Daarnaast staan er genoeg oefeningen in die jou helpen om beter te worden. Stap voor stap leer je dus om beter en makkelijker om te gaan met een computer.

Computercursus online