DHCH 2018
Image default
Bedrijven

Geld verdienen met cryptocurrency

Geld verdienen met cryptocurrency, dat klinkt voor sommige mensen te mooi om waard te zijn. En laten we eerlijk zijn, voor sommige mensen is dat ook zo. Geld investeren en helemaal in de wereld van de crypto is niet voor iedereen. De markt is heel volatiel wat betekent dat de koersen voortdurend omhoog en omlaag gaan. Ga jij liever wat ‘veiliger’ met je geld om? Dan is dit artikel niet voor jou. Vind je de wereld van het investeren wel interessant? Lees dan vooral verder.

 

Cryptocurrency

Cryptocurrency is een vorm van online geld. Er bestaan inmiddels duizenden projecten die allemaal iets waard zijn. Sommigen zoals Bitcoin zijn al miljarden waard en anderen niet zo veel. Een goede manier om geld te verdienen aan cryptocurrency is het timen van het moment waarop je je geld investeert. 

 

Doe je dit op het moment dat de koers laag staat? Dan heb je kans dat je eigen vermogen mee groeit met de groei van de cryptocurrency. Het omgekeerde is echter ook waar natuurlijk. Investeer je je geld en gaat de koers omlaag? Dan wordt je inleg minder waard.

 

Sommige mensen handelen het liefst in de kleinste coins, dit zijn de munten die het hardst omhoog en omlaag kunnen gaan. Anderen schatten liever de verwachting van Bitcoin in en proberen hier geld mee te verdienen. Heb je dat dit jaar gedaan? Dan heb je je geld goed geïnvesteerd. Bitcoin bereikte namelijk online een All Time High. Dat betekent dat het nog nooit op zo’n hoog punt heeft gestaan.


De crypto koers verwachtingen zijn moeilijk te voorspellen. Neem ook nooit zomaar iets aan van mensen op het internet of van vrienden. Probeer altijd jezelf te onderwijzen en alleen beslissingen te maken aan de hand van je eigen kennis. Hiervoor zijn talloze online platformen te vinden, waaronder bijvoorbeeld currentcrypto.nl.

Gerelateerde artikelen

De aanschaf van kruisroeden en plakroedes

Waarom is een SSL Certificaat een goede investering

De websites met de meeste kleding voor jong en oud