DHCH 2018
Image default
Mode en Kleding

De schoenen trends van dit seizoen

Wie heeft er nou geen gympen, sportschoenen of sneakers in zijn kast staan? Ze zijn namelijk niet meer weg te denken in een outfit. Of je ze nou draagt tijdens je dagelijkse werkzaamheden, tijdens het sporten of voor je werk? Met sneakers loop je er helemaal in stijl bij.

De laatste jaren hebben we veel hypes voorbij zien komen zoals de witte sneaker, maar ook verschillende prints en kleuren waren zichtbaar. Wij zijn benieuwd naar de sneaker trends van dit seizoen. Om ervoor te zorgen dat jij de juiste sneakers in je kast hebt staan hier alvast de meeste trends op een rij zodat je op de hoogte blijft van de laatste fashion.

#EEN Sneaker trend: Kleur

Kleur zien we laatste tijd meer terug bij de moderne sportschoenen. De meeste zijn echte eyecatchers. Afgelopen jaar zagen we al dat sneakers met kleuren erg populair zijn. Dat zal komend jaar alleen maar zo doorgaan. Vergeleken met vorig jaar beschikken de sneakers van dit jaar over meer combinaties met prints zoals slangenprint en croco.

#TWEE Sneaker trend: Retro

Net als eerdere jaren komt ook de retro stijl weer helemaal terug. Denk aan diverse 1990 stijl schoenen die we nu opnieuw in de markt zetten. De vertaalslag van deze trend vind in 2021 plaats in de vorm van retro sneakers. Wat vroeger hip was, zien we nu weer terug. Merken als Axel Arigato, Bracket en Laviar laten deze trends zien in hun collectie.

#DRIE Sneaker trend: Platform

Een hype die we afgelopen jaar al zagen zal ook komende periode niet vlug uit het modebeeld weg gaan. Dames zijn gek op deze trend en dat is niet te ontkennen. Deze sneakers hebben een uitstraling die meer naar de fashion neigt zoals de Axel Arigato Clean 90. Hierdoor worden ze vaak gedragen door fashionistas en dames die hun sneakers zorgvuldig matchen met hun outfit.

#VIER Sneaker trend: Klassiek wit

Wellicht een cliché, maar de witte sneakers zullen (ook) dit jaar een ‘must have’ zijn voor jou schoenenkast. Gemakkelijk te combineren met al jouw outfits, geschikt voor elke gelegenheid en zowel sportief als trendy. Dat karakteriseert de witte sneakers. In onze collectie vind je een overvloed aan witte sneakers kopen. Van de klassieke Axel Arigato tot nieuwe modellen.

Wat is jouw favoriete sneaker trend van 2021? Houd jij meer van de platform sneakers en een combinatie van diverse kleuren, of ga je liever voor de klassieke witte sneakers en de retro-look?

Wil je op de hoogte worden gehouden van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van sneakers? Bij Loche Luxury Footwear vind het brede breed assortiment van onder andere Axel Arigato kopen.

Volg ook onze social media kanalen om 24/7 up to date te blijven van de nieuwste trends en acties.

https://www.loche.nl/collections/axel-arigato-sneakers