DHCH 2018
Image default
Bedrijven

Goede schaftkeet kopen

Schafkeet unit wat kan je ermee?

Een schaftkeet unit is een unit waar je een hoop verschillende dingen mee kan doen bijvoorbeeld: gebruiken als opslag, gebruiken als spuitcabine, gebruiken als tuinhuis en eventueel gebruiken als gamekamer. Maar waar kan je nou precies een geïsoleerde kantoorunit kopen. Mijn lievelingsmerk is snelbouwkantoor, want snelbouwkantoor biedt een ruim assortiment aan van schaftkeet units. Een geïsoleerde kantoorunit bestaat uit meerder componenten en is makkelijk in elkaar te zetten zonder het gebruik van zwaar gereedschap. Hierdoor kan je de unit ook plaatsen op plekken die normaal gesproken niet bereikbaar zijn voor hijskranen of heftrucks.

Geïsoleerde kantoorunit

De schaftkeet wordt meestal gebruikt als unit voor verhuisdozen, fietsen of banden en ga zo maar door. Maar waarom is deze opslagplaats zo handig. Bij het gebruiken van een schaftkeet haalt u alle spullen uit het huis waardoor het huis opgeruimder wordt en plaats het in de tuin achter slot en grendel. Ook verzamelt u nu alle spullen op een plek, dus wanneer uw weer eens opzoek bent naar dat oude foto album is deze altijd terug te vinden in de materiaalcontainer. Maar wat als u tijdelijk geen opslagruimte nodig hebt dan staat die alleen maar in de weg. Dan kunt u altijd de geïsoleerde kantoorunit demonteren zodat deze minder ruimte in beslag neemt.

Schaftkeet unit

De materiaalcontainer kan voor bijna alles gebruikt worden. Zo is er bijvoorbeeld een motor handelaar de een van snelbouwkantoor hun geïsoleerde kantoorunit heeft gekocht een hiervan een spuitcabine heeft gemaakt, dit is de plek geworden waarin hij zijn motor een andere kleur geeft. Hierdoor ging ik vragen stellen wat kan ik nog meer met een kantoorunit?

Schaftkeet in de tuin

Als derde kunt u uw schaftkeet unit kopen om om te toveren tot een tuinhuis waarin uw een lekkere lounge set kan plaatsen om soms even helemaal tot rust te komen. En wanneer het te warm wordt en u meer wilt genieten van het heerlijke weer kunt altijd het dak van de geïsoleerde kantoorunit eraf demonteren. Ook is het mogelijk om in dit tuinhuis de buitenkussens te bewaren. Dit scheelt weer de aanschaf van een kussen opslagbox.

Gamekamer

Als laatste kunt u ook een geïsoleerde kantoorunit om toveren in een echte gamekamer. Iedereen die tieners heeft herkent het geluidsoverlast wanneer kinderen aan het gamen zijn. Het langzaam harder wordend geluid. Maar ook voor de gamer zelf is iedereen die voor het beeldscherm langs loopt een afleiding, dat is de reden dat een geïsoleerde kantoorunit omtoveren in een gamekamer ideaal kan zijn. Dit is namelijk een win-win situatie voor zowel de ouders als de gamers. Wanneer er niet gegamed wordt kan deze kamer ook gebruikt worden als hangplek voor tieners die even gezellig een drankje willen doen met vrienden.

Geintereseerd in een schaftkeet?

Als u enige interesse heeft in het kopen van een schaftkeet of u wilt eventueel een kantoorunit huren dan kunt u altijd even bellen naar 085-0685590 of even mailen naar info@snelbouwkantoor.nl. natuurlijk mag u ook even langskomen bij het adres: warmoeziersweg 20 in Bergschenhoek om even te komen kijken naar de units en dan kunnen wij voor u hopelijk een passende offerte maken.

 

 

https://www.snelbouwkantoor.nl/schaftkeet/