DHCH 2018
Image default
Bedrijven

Uw huis verkopen aan een belegger, waarom?

Waarom zou het verkopen van uw huis aan een belegger een goede optie zijn.

Het komt steeds vaker voor dat mensen hun huis willen verkopen aan een belegger. Er wordt vaak voor deze optie gekozen omdat u hier als verkoper weinig moeite voor hoeft te doen en zo weinig tijd hoeft te besteden aan de verkoop van de woning. Hierdoor staat u niet voor onzekerheden en voorkomt u enige verkoopstress.

 

Voordelen verkopen aan beleggers

Wanneer u besluit om uw woning te verkopen aan een belegger, heeft u direct zekerheid. U ontvangt al binnen enkele dagen een bod op uw woning zonder enige voorbehouden. Dit geeft u zelf veel vrijheid, zo kunt u vaak zelf bepalen wanneer de overdracht van de woning plaatsvindt. Het verkopen aan een opkoper geeft u rust en zekerheid. U hoeft niet op zoek te gaan naar een verkoopmakelaar, waarmee dus ook kosten bespaard worden. Verder zijn er geen grote onderhandelingen met andere partijen.

 

De Nationale Vastgoedportefeuille

Bij de Nationale Vastgoedportefeuille kunt u vrijblijvend een bod ontvangen op uw woning door uw huis bij ons aan te melden. Na aanmelding van uw woning ontvangt u bij ons binnen 1 à 2 werkdagen een marktconform bod zonder voorbehoud van financiëring, dit geeft u 100% zekerheid dat de woning voor het geboden bedrag verkocht zal worden. Ook betaald u bij de verkoop van uw woning aan een belegger als de Nationale Vastgoedportefeuille geen makelaarskosten. Wij zorgen voor een snelle en makkelijke verkoop en voorkomen hiermee een langdurig verkooptraject, zo zit u niet vast aan eindeloze bezichtigingen van uw woning. Wij kopen huizen aan in alle staten, zowel woningen die direct klaar zijn voor de verkoop als kluswoningen.

 

http://denationalevastgoedportefeuille.nl/huis-verkopen-aan-belegger/