DHCH 2018
Image default
Bedrijven

Bureau accessoires die niet mogen ontbreken op kantoor!

Een goed ingerichte werkplek zorgt voor een prettige sfeer en dat heeft positieve gevolgen voor de productiviteit van de desbetreffende werknemer. Het is daarom belangrijk om als werkgever goed na te denken bij het inrichten van een kantoor en het inrichten van de werkplekken. Om een goede werkplek in te richten zal je als bedrijf ook de portemonnee moeten treken, maar u moet het zo zien dat het een investering is voor de toekomst. Uiteindelijk moeten de werknemers het werk leveren en zijn zij het visitekaartje van het bedrijf. Naast de standaard bureaus en bureaustoelen zijn er ook andere accessoires die niet mogen ontbreken op een werkplek. Deze accessoires worden verder in dit artikel besproken en toegelicht.

Monitorarm

Om productiever en sneller te kunnen werken is het handig om de werkplekken in te richten voor twee schermen. Dit kan u het makkelijkste doen door een monitorarm te monteren op het bureau. Hier kan u op een mooie hoogte twee schermen ophangen waardoor mensen makkelijk snel kunnen werken. Deze armen zorgen er ook voor dat de kijkhoogte en kijkafstand goed is wat weer beter is voor de gezondheid van de werknemers.

Stevige laptopstandaard

Als je niet kiest voor een monitorarm dan zal dit vast te maken hebben met werknemers die een laptop gebruiken. Een laptop is natuurlijk zeer handig en praktisch om overal naar toe te nemen, maar kunnen op de werkplek als klein en onhandig worden ervaren. Daarom is het belangrijk om dan een stevige standaard aan te schaffen. Door de laptop op dit standaard te zetten en een toetsenbord te verbinden aan de laptop kan een werknemer in een goede houding achter een laptop zitten.

Kabelmanagement

Door de vele elektronische apparaten die worden gebruik kunnen ook veel kabels tevoorschijn komen. Het is mooier en netter om deze kabels mooi weg te werken. Dit kan u doen door kabelbinders en kabelgoten. Dit zijn items die op veel kantoren worden gebruikt. Het is daarnaast ook handig om ingebouwde stopcontacten op de bureaus te plaatsen. Dit zorgt ervoor dat een persoon ook makkelijk zijn of haar telefoon of ander apparaat kan opladen.

Decoratie

De sfeer van de werkomgeving beïnvloed de productiviteit, dus houd hier ook rekening mee. Zo kunt u de werkplek aankleden door bepaalde items terug te laten komen waar een logo op staat bedrukt. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan een mooie kalender kopen of mooie pennen of een schrijfblok met logo. Door dit op de werkplek te leggen kan je ook een soort van trots creëren onder de werknemers. Verschillende producten, zoals kalenders zijn makkelijk te bedrukken met een logo en bieden net even dat extra’s aan de werkomgeving. Je kan zelfs mooie bureaukalenders krijgen met een logo of website gedrukt.