DHCH 2018
Bedrijven

KBA-Metronic systemen voor u!

Wilt u ook gebruiken maken van een continuous-inkjet printer van KBA-Metronic? Dat kan! Typische toepassingen zijn o.a. het printen van THT-informatie, logo’s, barcodes, lotnummers, datamatrixcodes, track&trace informatie en lengte markeringen. Of het nu gaat om eenvoudige of complexe toepassingen zoals zeer kleine teksten of zeer hoge snelheden, KBA-Metronic biedt voor iedere toepassing de juiste printer. Hoge kwaliteit componenten in combinatie met modern software garanderen een printer die optimaal is afgestemd op uw toepassing.

Naast codeersystemen kunt u ook gebruik maken van ons DOD-printer. Typische toepassingen voor de betaJET zijn bijvoorbeeld het coderen van primaire of secundaire verpakkingen, plano doosjes, adresseringen voor mailingen, promotie codes en flyers. De betaJET is ook de perfecte keuze voor farmaceutische toepassingen zoals serialisatie, barcodes, data matrix codes, PPN-codes ter voorkoming van vervalsing. Het systeem is ontwikkeld voor eenvoudige, complexe en klant specifieke toepassingen.

Samen met u komen we tot de meest ideale oplossing en ontwikkelen we het systeem dat past bij uw individuele eisen, wensen en behoeften.

Integratie van onze systemen in bestaande en nieuwe productielijnen en netwerken is zeer eenvoudig. De compacte printkop, beschermingsklasse IP 65 en alle gangbare interface mogelijkheden zijn standaard op de alphaJET systemen. U bent goed voorbereid voor de toekomst met onze flexibele software. Camerasystemen en scanners zijn eenvoudig te integreren en ook kunnen de printers aan verschillende databases worden gekoppeld.

Onze klanten waarderen de grote verscheidenheid aan beschikbare inkten. Of het nu gaat om gepigmenteerde (gekleurde) inkt, Food Safe inkt of inkt met zeer goede hechting op de meest uitdagende materialen, voor iedere toepassing een geschikte inkt. Daarnaast hebben de alphaJET printers het laagste verbruik van oplosmiddel in de markt. Profiteer hiervan en bespaar kosten!

Toonaangevende bedrijven in alle bedrijfssectoren schenken ons al meer dan 40 jaar hun vertrouwen. Profiteer van onze expertise en klantfocus. Wij bieden uitstekende on-site service en ondersteuning bij speciale toepassingen. Daarnaast biedt KBA-Metronic u uitgebreide mogelijkheden voor aantrekkelijke servicecontracten en financieringsmodellen. Alles om u tevreden te stellen en te houden!

 

https://www.kba-metronic.com/nl/