DHCH 2018
Image default
Mode en Kleding

Trouwringen online

De volgende logische stap voor juweliers is om online trouwringen te gaan verkopen. Steeds meer consumenten shoppen online en zelfs trouwringen worden online gekocht. De juweliers die hun deuren open willen houden moeten dan ook aan trouwringen online doen.

Kopen veel koppels online?

De meeste juweliers denken dat de consumenten voor trouwringen wel naar hun komen. Dit is dan ook de geachte dat hun veel geld kost. De meeste koppels weten wat ze ongeveer hebben en kiezen dan ook voor trouwringen online.

Drukke leven

Sommige exclusieve juweliers denken ook dat alleen koppels dat weinig geld willen besteden online winkelen maar dit is ook niet waar. Het leven is tegenwoordig gewoon heel druk. Beide partners werken meestal en hebben hiernaast nog veel andere verplichtingen. Veel tijd blijft er niet over en ze moeten ook nog eens veel voorbereidingen treffen. Hierom word er vaak voor trouwringen online gekozen. De meeste dingen dat ze nodig hebben worden online gekocht. Winkeliers en juweliers moeten dit gaan realiseren en ook trouwringen online aanbieden als ze willen concurreren. Zelfs Cartier doet tegenwoordig aan trouwringen online verkopen.

Voor meer informatie over trouwringen online of om rond te kijken kun je de onderstaande websites bezoeken.

trouwringenvoordeel.nl

quickjewels.nl

16 comments

Comments are closed.