DHCH 2018
Image default
Mode en Kleding

Wat zijn de meest vreemdste dingen die je terug kan vinden in je tas?

Wat zijn de meest vreemdste dingen die je terug kan vinden in je tas? 

Wij als vrouw zijnde willen maar al te graag overal goed op voorbereid zijn. Daarom nemen we overal waar we heen gaan een tas mee en stoppen we daar van alles in. We nemen vooral dingen mee in de tas die handig zijn, denk hierbij aan zakdoeken, pleisters of deodorant. Naast de handig dingen hebben we ook wel vreemde dingen in de tas zitten.

Verschillende soorten tassen

De meeste vrouwen hebben een tas bij zich om de belangrijkste/handige dingen mee te kunnen nemen. Toch zul je merken dat vrouwen ook vreemde dingen in hun tas hebben zitten. Iedere vrouw heeft weer een ander soort tas. Er zijn verschillende soorten tassen zoals de beagles, kipling en portemonnee tasje.

De beagle tas voor iedereen

Een beagles tas zijn tegenwoordig erg aantrekkelijk en trendy in ons landje. Het is een Nederlands merk waarbij de ontwerpen erg praktisch zijn. In de beagles tassen kun je de vreemdste dingen in doen om mee te nemen zoals tampon of maandverband, tape om iets dicht mee te maken of een setje bestek vork, mes, lepel. De beagles tassen zijn te verkrijgen in kleine schoudertasjes tot aan een boodschappentrolley. Met de tas kun je gemakkelijk de vreemdste dingen meenemen.

De kipling tassen

De kipling rugzak staat bekend om de creativiteit en de designs. De tassen zijn erg informeel en cool. Het is een lichtgewicht tas. Hierdoor kun je de tas makkelijker overal mee naartoe nemen. Meestal in zulke tassen doe je de meest vreemdste dingen in zoals even een vork, lampje, kleine paraplu, wasknijper, lipgloss enzovoort. Doordat de tas een goed formaat heeft kun je de vreemdste kleine dingen meenemen.

Welke vreemde dingen doen vrouwen in hun tas?

Vrouwen kunnen de meest vreemdste dingen in hun tas stoppen. Meestal zijn het dingen dat je ook nog niet eens gebruikt of niet eens doorhebt dat je dat er ooit in hebt gedaan. De meest vreemde dingen die vrouwen in hun tas hebben zitten is:

  • Een flipbelt

  • Lipgloss

  • Een meetlint

  • Lampje

  • Lucifers

  • Multifunctioneel tasje

  • Een kies

  • Voedsel wat uit een zakje is gevallen

  • Tampon of maandverband

  • Een mes of schaar

Je zult waarschijnlijk denken wat moet je daar toch allemaal mee in je tas? Toch zijn sommige dingen super handig om in je tas te hebben.

 

Gerelateerde artikelen

Slavenarmband

michael

Swarovski sieraden

michael

Wat zegt jouw favoriete kleur sexy lingerie over jou?