DHCH 2018
Image default
Mode en Kleding

Werkkleding aanschaffen? Comfortabel en toch professioneel

Een professionele en nette werkomgeving is erg belangrijk binnen een bedrijf. Naast deze professionele werkomgeving, moet een medewerker zich veilig en fijn voeren om de opdrachten te kunnen uitvoeren. Werknemers willen vaak andere kleding dragen dan de voorkeuren zijn van het bedrijf. Dit komt omdat de vaak comfortabele kleding niet netjes is volgens de bedrijven. Hoe zorgt u als werkgever er nu voor dat professionele kleding ook comfortabel kan zijn? Deze vraag wordt verder in dit artikel beantwoord.

Absolute no-go’s op de werkvloer

Als bedrijf zijn er verschillende kledingstukken die u liever niet terug ziet op de werkvloer. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld slippers, korte broeken, sneakers, hoodies en petten. Veel mensen kiezen eerder voor een lekkere trui, dan een overhemd of een pak. Dit komt nu eenmaal omdat deze artikelen veel meer comfort hebben. Deze absolute no-go’s kunnen in veel gevallen misschien toch op uw werkvloer gedragen worden. Dit kunt u doen door deze producten professioneler en netter te maken.

Comfortabele kleding professioneel maken

De professionaliteit van kleding zit ten eerste natuurlijk in de pasvorm. Dit geld voor veel verschillende soorten kledingstukken. Een te grote of te kleine pasvorm staat niet netjes en komt dus amateuristisch over. Daarnaast is het ook belangrijk dat de nette kleuren worden uitgekozen. Bedrijven willen er nog wel is voor kiezen om een felle kleur aan te schaffen, omdat dit dan meer opvalt. Dit is vaak ook het geval, maar het is niet vaak positief opvallen. Verder zijn er ook mogelijkheden om die comfortabele kleding wel professioneel te maken. Zo zijn er bijvoorbeeld korte nette werkbroeken, nette sneakers en kan u ervoor kiezen om hoodies en petten te laten bedrukken met uw logo. De kleding laten bedrukken met uw logo kan voor professionaliteit zorgen, als u dit wel goed laat doen. Hurricane bedrijfskleding is kleding die u makkelijk kan laten bedrukken in grote hoeveelheden. Naast het drukken van een logo, kunt u er ook voor kiezen om kledingstukken te laten borduren. Borduren zorgt vaak ook voor een unieke professionele uitstraling. ZO kunt u overhemden, mutsen maar ook petjes borduren met logo. Dit kunt u ook nog gebruiken als promotiemateriaal als u bijvoorbeeld met uw bedrijf op een beurs staat.

Werkkleding kopen

Comfort komt ook door kleding te hebben voor verschillende omstandigheden. Zo is het belangrijk om als werkgever meerdere kledingstukken aan te schaffen die fijn zijn voor in de zomer en in de winter. Denk aan handschoenen, winterjassen, mutsen en truien voor in de winter en aan korte broeken, lage schoenen, petten en T-shirts voor in de zomer. Comfort wordt vaak beïnvloed door de temperatuur namelijk. Meerdere kledingstukken aanschaffen voor uw werknemers gaat u natuurlijk wel meer geld kosten. Dit wilt u natuurlijk eigenlijk niet, dus er zijn ook mogelijkheden om hierop te besparen zonder in te leveren op kwaliteit. Er zijn namelijk partijen die veel werkkleding verkopen, en waar u uw logo op kunt laten plaatsen. Deze partijen hanteren vaak een prijskaartje die sterk kan dalen als u een grotere hoeveelheid bestelt. Het is dus belangrijk dat u in één klap een groot aantal kledingstukken bestelt om zo optimaal te profiteren van deze aanbiedingen en kortingen.