DHCH 2018
Image default
Mode en Kleding

Waarom een stringbody?

Waarom zou je elke keer een bh met een slip dragen als er zoveel meer opties zijn? Natuurlijk is er veel keus in verschillende soorten bh’s, zoals strapless, een balconette, een T-shirt, een bustier of een push-up bh. En voor een slips is er ook genoeg keus: strings, hipsters en boxers. Je kan eindeloos combineren. Maar naast deze standaard lingerie setjes, zou je ook voor iets totaal anders kunnen kiezen. Een body is een top en slip of string, die aan elkaar vast zitten. Variatie is immers leuk en een body kun je ook dragen als onderdeel van jouw outfit. Hierdoor zijn ze onwijs veelzijdig. 

Stringbody kopen

Met een body wijk je af van de standaard combinatie van een bh met string. Bralettes worden ook steeds vaker trouwens. Super comfortabel, maar ook de body wordt meer gespot. In het assortiment van Anna van Rode vind je verschillende body’s. Ga je voor sexy of corrigerend? Bedekkend of juist doorschijnend? In het grote assortiment stringbody’s vind je altijd een body die bij jouw wensen past.

Body’s zijn veelzijdig

Een body kun je ook gemakkelijk dragen als top, bijvoorbeeld tijdens het uitgaan. Wel even oppassen dat het niet te bloot wordt, maar dat kun je oplossen door er een bralette of bh onder te dragen. Draag het met een high waisted jeans of een kokerrok. Je kunt hem ook leuk combineren onder een crop top. Zo heb je geen last van kou en geef je jouw outfit extra uitstraling. Natuurlijk kun je jouw stringbody ook dragen om jouw partner te verrassen. Wil jij ook een stringbody kopen, kijk dan in de webshop van Anna van Rode.

https://www.annavanrode.nl/sexy-lingerie/body-teddy/