DHCH 2018
Bedrijven

ISO 14001

VARIO online draagt bij aan het voldoen aan de eisen voor een milieumanagementsysteem definieert. Dit systeem wordt gebruikt voor het creëren van een passend milieubeleid voor een organisatie. Daarnaast wordt het ook gebruikt om de uitvoering ervan te borgen. De eisen die aan de ISO 14001 worden, zijn pittig. Daarom is het softwarepakket van Incontroll een goede uitkomst.

Voldoe aan de milieu, wet- en regelgeving

Maar voor welke bedrijven is het ISO 14001 certificaat zeer geschikt? Voor bedrijven die een milieuzorgsysteem willen opzetten om de milieuprestaties te verbeteren. Hierbij gaat het om de mogelijkheden van een organisatie om het milieu op een andere manier te benaderen. Vanuit een ‘levenscyclus’ perspectief. Dan doet u als organisatie meer dan voldoen aan de wet- en regelgeving en geeft u aan dat u begrijpt dat rekening houden met het milieu voordelen met zich mee brengt. Zowel voor u als voor de stakeholders en uw klanten.

Certificaten halen en behouden

Dankzij ISO 14001 is het gemakkelijk om dit certificaat te krijgen en te behouden. Maar dat is nog niet alles! Ook ISO 9001, VCA en VCA 2017 6.0/ zijn hiermee te behalen en te behouden. Als u meer wilt weten over wat de software kan betekenen voor uw organisatie kunt u altijd contact opnemen met de medewerkers van Incontroll. Zij geven u met veel plezier een demonstratie van hoe het allemaal werkt.

https://vario-nederland.nl/