DHCH 2018
Bedrijven

Bedrijfskleding: maak op een stijlvolle manier pr

Door te kiezen voor representatieve bedrijfskleding kun je op een slimme manier pr maken voor jouw bedrijf. Nette en herkenbare bedrijfskleding is het visitekaartje van jouw onderneming, en moet er daarom goed uitzien. Vaak kiezen bedrijfsleiders ervoor om de bedrijfsnaam met Het bedrijfslogo duidelijk te laten uitkomen. Maar naast subtiel reclame maken voor je eigen onderneming, heeft zelfontworpen kleding voor jouw bedrijf nog meer pluspunten. Welke zijn dat zoal? En war zijn de meest actuele trends op het gebied van bedrijfskleren?

Wat representatieve bedrijfskleding zoal oplevert

Er zijn tal van pluspunten van goede bedrijfskleding. Hier ruim voldoende aandacht aan besteden is dan ook geen sinecure. Enkele voordelen van bedrijfskleren zijn:

  • Je kunt bedrijfskleren voor het seizoen laten ontwerpen, uiteraard met opdruk en logo. T-shirts en korte of goed ventilerende broeken voor de zomer, en bodywarmers, comfortabele warme truien en winterjassen voor de koudere maanden. Zo blijven jouw medewerkers fris en/of warm, wat de productiviteit en het werkplezier ten goede komt.
  • Doordat de bedrijfskleding voor iedereen hetzelfde is, creëer je meer gelijkheid en daarmee eenheid in het team. Het onderscheid tussen managers en de mensen op de werkvloer kun je visueel en gevoelsmatig ook kleiner maken door hen dezelfde outfits te laten dragen. Dit is met name nuttig voor bedrijven waar er een grote afstand tussen leiding en personeel wordt ervaren.
  • Goed ogende en lekker zittende kleding maakt medewerkers trots op hun bedrijf, waardoor ze het ook in hun vrije tijd dragen. Dat betekent extra exposure en bekendheid in de regio.

Enkele trends op het gebied van bedrijfskleren

Zoek je zelf momenteel goed verzorgde kleding voor jouw personeel, dan is het natuurlijk slim om mee te doen met de huidige trends. Zo laat je zien dat jouw onderneming, of het nu een taxi-, klussenbedrijf of een transportonderneming is, modern en bij de tijd is. De trends zijn duurzame kleding, informeel vormgegeven en kleding die lekker zit. Zelfs dandy kleding is een van de trends. Lat je inspireren door de mogelijkheden en ontwerp jouw eigen kleding op maat!