Accountantskantoor MKB Eindhoven

Dhch2018

Accountantskantoor voor het MKB

Als kleine onderneming heb je het waarschijnlijk al druk zat. Om je dan ook nog druk te moeten maken om je boekhouding, daar zitten de meeste ondernemers niet op te wachten. Je kunt er in dat geval voor kiezen om dit uit te besteden. In dat geval is Salkin Finance graag jouw partner. Wij zijn een accountantskantoor gevestigd in Eindhoven, dat gespecialiseerd is in het bijstaan van kleinere ondernemingen. Onze dienstverlening combineert boekhouding met bedrijfsconsultancy. Naast dat we jouw administratie in topvorm maken en je financieel advies geven, helpen we je ook met het verbeteren van je bedrijfsvoering.

Salkin Finance helpt je groeien

Als accountantskantoor zorgen wij dat jouw boekhouding geautomatiseerd wordt. Daarbij maken we gebruik van moderne software, waarmee talloze administratieve processen geautomatiseerd worden. Deze software kan worden ingezet voor talloze accountancy werkzaamheden, waaronder het bijhouden van je boekhouding en het opstellen van de jaarrekening. Ons accountantskantoor gaat echter verder dan dat. Wij willen namelijk ook ons steentje bijdragen aan de groei van jouw onderneming. Daarom adviseren we je ook op dat gebied.

Vraag een scherpe offerte aan

Benieuwd naar onze prijzen? Neem dan contact op en vraag om een vrijblijvende offerte. Bel ons op 040 2201946 of vul het contactformulier op de website in.

https://salkinfinance.com/