DHCH 2018
Mode en Kleding

De meest uiteenlopende schoenartikelen koopt u via internet

Of het nu gaat om onderhoudsmiddelen voor schoenen, goedkope tassen, kleine lederwaren, inleg- en hielspoorzolen of schaatsen: Schoenartikelen is daar een prima online winkel voor. Wilt u op korte termijn schoensmeer bestellen? Bespaart u zich een bezoek aan de stad, ga in plaats daarvan naar schoenartikelen.nl.

U vindt er schoencrème in meer dan 300 kleuren. Ook zeer originele portjes met smeer in tinten als cognac, goud, roze, zilver en paars. Het gebruik van schoensmeer is echt een must in het geval van lederen schoeisel. Als u met enige regelmaat een klein laagje aanbrengt en goed inwrijft blijven de schoenen / laarzen als nieuw. Schoencrème zorgt ervoor dat het leer niet uitdroogt en dat de schoenen zacht en soepel blijven. Tegelijkertijd is schoencrème bedoeld om de kleur en glans van het leer in tact te houden.

In de meeste gevallen is het gebruik van een speciaal borsteltje aan te raden. Met een insmeerborstel kunt u de crème goed over de schoen verdelen. Is de schoensmeer goed ingetrokken dan bewerkt u na met een zogenoemde uitsmeerborstel. Van zeer goede kwaliteit zijn schoenborstels met paardenhaar. Dit soort borstels zitten ook in het assortiment van schoenartikelen.nl.

Heeft u nieuwe veters nodig? Online -bij schoenartikelen.nl- kunt u ze vandaag nog aanschaffen. Op de website staan foto’s van de verschillende exemplaren. U heeft de keuze uit:

-bergschoenveters gemêleerd;

-elastische veters;

-platte veters;

-platte wax veters;

-dikke, ronde veters;

-extra dikke, ronde veters;

-dunne, ronde veters;

-ronde, dikke wax veters;

-ronde, dunne wax veters;

-ronde, extra dunne wax veters;

-gemêleerde sportveters.

Binnen deze categorieën is het handig zoeken. Bijvoorbeeld naar zwarte elastische veters van 75 cm, ronde gekleurde veters van 90 cm, wax veters in donkerbruin van 120 cm of platte Bobsportveters van 120 cm. Dit zijn zomaar een paar voorbeelden, de collectie is veel groter en veelzijdiger.

Schoenartikelen.nl is onderdeel van Schoenherstelwerkplaats Martens BV en is gevestigd aan de Kerkweg 74a in Heemskerk. Voor meer informatie kunt u bellen met 0251-241364 of een mailtje sturen naar info @ schoenartikelen .nl

https://schoenartikelen.nl