DHCH 2018
Image default
Electronica en Computers

Functies GPS horloge voor kinderen

Een GPS horloge voor kinderen beschikt over tal van functionaliteiten. Naast dat u de tijd kunt zien, is het ook mogelijk om te bellen, alarmen in te stellen, zones aan te maken en meer! In dit artikel beschrijven we de belangrijkste functies van het GPS horloge voor kinderen van Spotter.

 

Inzicht in locaties

Met een GPS kinderhorloge heeft u inzicht in zijn of haar actuele locatie. U logt in via uw eigen online account of via een app en bekijkt op ieder gewenst moment de locaties. Daarnaast is het mogelijk om de geschiedenis van de afgelopen 24 uur terug te zien.

 

Zones

Stel zones in en ontvang meldingen wanneer uw kind de zone betreedt of verlaat. Maak bijvoorbeeld een zone aan rondom de speeltuin, bij opa en oma of thuis. Dan weet u precies in welke zone uw kind is.

 

Uw kind in nood…

Help, er is iets aan de hand, wat nu? Uw kind drukt op de SOS-knop en  ontvangt direct een melding hiervan samen met de locatie van uw kind.

 

Bellen

U kunt met uw smartphone bellen naar het GPS kinderhorloge. Bel naar het horloge en praat met uw kind. Bijvoorbeeld om hem gerust te stellen als er iets is gebeurd, of om te zeggen dat je direct naar hem of haar toe gaat wanneer er op de SOS-knop is gedrukt.

 

Stimuleer bewegen

Met de ingebouwde stappenteller heeft u inzicht in het aantal stappen dat er dagelijks wordt gezet. U ziet precies hoeveel uw kind heeft bewogen. Komt hij/zij aan de dagelijks geadviseerde 10.000 stappen?

 

Stel alarmtijden in

Stel alarmen in op de door u aangegeven tijdstippen. Handig als u uw kind wilt herinneren aan bijvoorbeeld het avondeten of dat ze naar huis moeten komen.

 

Daarom kiest u voor het GPS horloge van Spotter

  • Sta altijd in contact met uw kind
  • Uniek design en slechts 4,5 cm groot
  • Online software en smartphone app
  • Voldoet aan Europese Veiligheidsrichtlijnen
  • Inclusief geïntegreerde beveiligde prepaid simkaart
  • Werkt in héél Europa, dus ook op vakantie
  • Zonder abonnementskosten
https://www.spottergps.com/gps-horloge/kind/