DHCH 2018
Image default
Bedrijven

Grote en kleine blanco etiketten

Blanco etiketten kun je gebruiken om verschillende opdrukken te printen. Vaak worden blanco etiketten gebruikt om adressen op af te drukken. Het etiket kan ook voor andere doeleinden gebruikt worden zoals het afdrukken van een logo of bedrijfsgegevens. Doordat de etiketten zelfklevend zijn kun je ze ook voor veel andere dingen inzetten denk aan het etiketteren van van mappen, het etiketteren van potjes in huis en meer. Blanco etiketten zijn in veel verschillende maten verkrijgbaar. Blanco etiketten zijn vaak geschikt voor meerdere soorten printers. Dit is natuurlijk wel zo makkelijk. Zo kun je de etiketten bedrukken in een thermische of thermotransferprinters, laser- of inkjet printers.

Grote blanco etiketten

Blanco etiketten zijn in veel verschillende formaten verkrijgbaar. Je kunt grote etiketten aanschaffen die je voor veel doeleinden kunt gebruiken. Zo kun je A4 etiketten gebruiken. Je kunt dan het gehele blaadje inzetten of een deel ervan. Met een snijmachine kun je daar natuurlijk ook kleinere etiketten van maken. Kettingpapier is ook mogelijk. Je kunt de bladen dan scheuren zonder dat een snijmachine nodig is. Dit kun je in de kleur wit bestellen maar ook met een acceptgiro opdruk.

Kleine blanco etiketten

Als je geen grote bladen nodig hebt dan zijn kleinere etiketten verkrijgbaar. Etiketten op rol zijn ook ontzettend handig. Als je alleen kleinere etiketten gebruikt dan is dit een goede keuze. Je kunt dan ook verschillende groottes etiketten printen. Als je echt maar 1 maat nodig hebt dan zijn etiketten op vel handig. Je kunt dan makkelijk een etiket bedrukken en plakken doordat er niet gesneden hoeft te worden.

Etiketten kun je normaliter printen op een laser-, inkjetprinters en kopieermachines. Denk aan A4 etiketten of vellen. Kettingetiketten worden ook wel op printers afgedrukt. Dit gebeurt op een matrix-, eindloos- en thermische printers. Dit is nodig vanwege het soort papier. De terugvouw eigenschappen zijn hier anders waardoor een andere printer noodzakelijk is. Het is ook mogelijk om een speciale etikettenprinter aan te schaffen.

https://www.optimumgroup.nl/etiketten/blanco-etiketten