DHCH 2018
Image default
Kinderen

Het kiezen van een juiste merk

Is er een kleine op komst bij jou? Of krijg je er een zusje of broertje bij? Of misschien wel ergens anders in de familie, zoals een nichtje of neefjes, dan is het uiteraard altijd leuk om leuke kinderkleding te kopen voor degene die je kent die een kindje krijgt, of wie weet wel gewoon voor jou! Als je zelf een kindje krijgt, dan zal je vast wel genoeg ideeën hebben voor het kopen van kinderkleding, omdat je jouw kindje gewoon leuk wilt aankleden. En ja, dan is het ook gewoon minder moeilijk, omdat je gewoon in één keer weet dat je het gewoon leuk vindt, als je iets koopt voor iemand anders dan weet je gewoon niet of diegene het leuk gaat vinden en of het gaat passen bij het kindje die op komst is.

Het merk Quapi

Je zal vast niet bekend zijn bij het merk Quapi, maar Quapi is zeker een merk die meer populairder wordt onder aanstaande ouders. Quapi Kidswear is namelijk een Nederlandse kinderkledingmerk voor zowel jongens als meisjes van 0 tot en met 12 jaar. Er is ook nog eens een collectie voor kids die in maat van 92 tot en met 158 tot 164 hebben. Quapi heeft ook kleren voor mini’s en dat zijn kleren met een maat van 62 tot en met 104. En voor de kleinste onder ons dus de Newborn collectie hebben ze ook nog eens kleding met de maat 50 tot en met 68. 

 

Een leuke weetje is misschien dat de naam Quapi wordt afgeleid van het Spaanse woord ‘knapperd’. Nu klinkt het uiteraard vrij logisch waarom het merk alle kinderen in trendy kleding wilt laten stralen. Naast normale kleding bieden ze ook Quapi newborn aan, Quapi baby en Quapi kinderkleding. 

Een site met van alles en nog wat

Je zou ook nog eens op een site kunnen kijken waar ze van verschillende merken kleding aanbieden, een site die veel gebruikt wordt onder beginnende ouders is hippe mensjes. Dit is bijvoorbeeld een site die ook kleding van het merk Quapi of van het merk Name It aanbieden. Het is dus een site met genoeg keuze aan kleding en merken.  

 

De site hippe mensjes is dus een website, die kleding aanbiedt voor kinderen van allerlei verschillende merken. Er hoeft dus niet iets duurs tussen te zitten, want de keuze ligt altijd bij jou van wat voor merk jij iets zal gaan kopen. Zo kan je dus eigenlijk gewoon rustig kijken welk merk er geschikt is en kan je alles gewoon doorspitten. Zo moet je eigenlijk wel gewoon iets vinden als beginnende ouders. 

 

Ben je er dus nog niet over uit wat voor soort kinderkleding je wilt hebben voor jouw kinder of kinderkleding die je wilt kopen als cadeautje voor een kennis die een kindjes krijgt, neem dan zeker eens een kijkje op de website hippe mensjes, puur omdat dit een website is die kleren aanbieden van allerlei verschillende merken.