DHCH 2018
Image default
Beauty en verzorging

Voor wie is een kleuranalyse interessant?

Kleuranalyse voor iedereen die er beter uit wil zien

Wil jij er graag beter uitzien en weet je niet goed hoe dat te realiseren? Dan is een kleuranalyse laten doen, wellicht een heel strak plan. De voordelen van een kleuranalyse zijn legio, echter wat voor velen belangrijk is dat je er heel veel zelfvertrouwen van krijgt, omdat je je veel zekerder voelt tijdens het winkelen. Ben je geïnteresseerd en denk je, zo nu wil ik mijn kleurtypen ontdekken? Lees dan zeker even verder.

Mijn kleurtype ontdekken; kleurtypes winter, zomer, herfst, lente

Wat leuk dat je nieuwsgierig bent in ‘mijn kleurtype ontdekken’. Het beste wat je kunt doen is naar een professionele kleurstudio gaan daar aan de hand van een kleuranalyse te laten bepalen welk type je bent. We onderscheiden de volgende types;

  • Herfst 
  • Winter
  • Lente
  • Zomer

Relevant bij het ontdekken van je kleurtype is dat je ook aanvullend advies krijgt over hoe de uitkomst van de analyse te vertalen naar ander shopgedrag. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld het surplus van een personal shopping expertise gebruiken. Dit wordt door de meeste wel aangeboden. Wil je graag nuttig en aangenaam met elkaar mixen, dan is wellicht een workshop kleuranalyse voor jou een mooie variant.

Workshop kleuranalyse in Limburg

Kom je uit het zuiden van het land, dan is een workshop kleuranalyse in Limburg het slimste. Limburg stad als provincie bekend om haar mode en Welsens en daarom zie je in dit gedeelte van het land ook een groot aantal professionele aanbieders. Wil je weten waar je een workshop kleuranalyse in Limburg kunt laten doen? Nee dan gerust even contact op met ons, we wijzen je graag de weg.

http://www.style-by-yvs.nl