DHCH 2018
Image default
Bedrijven

De trends van het interieur

Het najaar is er alweer bijna. Wat gaat dat toch altijd snel. De trends zijn ondertussen ook weer veranderd voor het interieur. Dat betekent dat het tijd is om weer een nieuw overzicht aan te bieden wat betreft de nieuwste trends voor uw interieur in het najaar! Van de grote ingrepen in uw huis tot de kleine touches in uw meubilair. De kleine touches in uw meubilair kunnen natuurlijk ook een groot verschil maken en lekker opfrissen.

De trends in het voorgaande jaar waren wat kleuren betreft vooral gericht op rood, okergeel, donkergroen, petrolblauw en alle kleuren binnen dit kleurenpallet. De kleuren die hier aan toegevoegd kunnen worden in 2019 zijn de aardetinten beige, verschillende bruintinten en auberginepaars. De kleuren combinaties zijn in 2019 gewaagder dan in het jaar hiervoor. Je kunt nu namelijk goud en metallic tinten gaan mixen met verschillende lichte accenten. De stijlen die hierin worden gecombineerd zijn retro en cultuurstijlen. Ook kan je hierbij felle kleuren gaan mixen met daarbij een scherp contract met bijvoorbeeld kobaltblauw en oranje.

Ook speelt de natuur een grote rol in de inspiratie voor het interieur. De nadruk lag in de duurzaamheid van de natuur. De urban jungle trend zal hierdoor ook doorzetten vanuit het jaar 2018 naar het jaar 2019. De kleuren die hierbij komen kijken zijn groen, natuurlijk en duurzaam. Deze zijn bij style4walls ook gelijk toegepast in de stijlen van de producten. Ook worden de natuurlijke materialen als natuursteen, hout, kurk en riet gemixt met de aarde tinten. Dit is ook terug te zien in de wanddecoratie en in de accentmuren. De accentmuur kost niet veel geld en is makkelijk te verbouwen in het huis. Je kan het namelijk makkelijk en snel zelf aanleggen.

Ook wonen de mensen in 2019 het liefst in een energieneutraal met veel energie van een groene bron. Een groendak en zonnepanelen zijn ook erg in. De aarde en de natuur krijgen dus een steeds grotere rol in het interieur van ons huis. U kunt houtstrips en wanddecoratie ook kopen bij style4walls.

https://www.style4walls.com/nl/